27 november

Hejsan!

Är nu hemma från Minneapolis efter att ha firat thanksgiving! :) Gårdagen var jätte bra! Det började med att vi sprang ett litet maraton på 5km. Det gick väldigt bra, har varit väldigt kämpigt för mig att springa under denna vecka, hade svårt att springa 800m i stäck! Men när startsignalen gick så började vi springa och jag sprang hela 2,5km i sträck utan att gå, kändes som om jag kunde ha sprungit längre men  min hälsena började göra ont så jag var tvungen att gå lite. Men jag kom i mål på tiden 32.20. Trodde jag skulle få en mycket sämre tid så jag är hyffsat nöjd iaf :)

När vi alla fyra var i mål så åkte vi hem och skyndade oss att göra oss klara för att åka till Dougs systers hus lite utanför Minneapolis för att fira Thanksgiving. Vi fick jätte god mat och hade jätte roligt under kvällen! :) Fick 20 dollar presentkort på en sportaffär av Dougs syster och 20 dollar av Dougs mamma :) Var perfekt för att jag skulle köpa en vinterjacka och det gjorde jag idag :)

På vägen hem idag stannade vi på IKEA i Minneapolis för att köpa lite svenska saker. Vi köpte pepparkakor, knäckebröd, prinsesstårta, marabou choklad, ballerinor och några olika sylter :) Så när vi kom hem åt vi knäckebröd och de testade prinsesstårta för första gången och de gillade det :)

Imorgon så ska jag pack upp alla mina grejer, tvätta, springa, prata med lite folk på skype och träna på min piano läxa.

Nu ska jag ta och kolla på en film och sedan sova :)

godnatt&sovgott! <3

/johanna


Jag går i mål! :)


Här firade vi Thanksgiving, så otroligt fint!


Vi alla samlade runt middagsbordet


Peter och hans lilla hundvalp





godnatt

Tänkte bara ta och säga godnatt! :) Imorgon är det Thanks giving och vi lämnar huset 07.35 för att åka in till Eau Claire och springa ett maraton, " turkey trot" som de kallas. Det är iaf 5km långt, så får se hur de kommer att gå :) Önska mig lycka till ;)

När vi sprungit klart så åker vi hem och gör oss klara för att fortsätta mot Minneapolis till Dougs syster. Vi ska fira Thanks Giving med dom och kommer även stanna över natten! Kommer nog inte kunna blogga något, men kommer hem på fredag eftermiddag, så jag återkommer då :)

gonatt&sovgott! <3

/johanna




25 november

hejhej!

Idag har jag städat lite och fixat lite andra grejer. Kom nyss in från en springtur, var inte så roligt för att det var regnigt och kallt. Skar precis upp ett äpple och ska nu lägga mig i ett varmt bad! :D Gud så härligt!

hörs senare!

pusspuss

/johanna


24 november

Hejsan!

Var alldeles för trött för att springa imorse så jag låg kvar i sängen. Skoldagen gick bra, det var bara i 1 lektion vi jobbade i. Så det var en ganska onödig dag för mig! Är iaf ledig resten av veckan :D

Efter skolan åkte jag hem och hade då fått ett paket med massa saker i från mamma och pappa :D I paketet fanns: Marabou chokladkakor, svenskt lös godis, adventskalender med choklad i, skum tomtar, vinter jacka och lite kläder :D Tack så jätte mycket! <3 Tyvärr så var jackan för liten så vi får ta och lösa det på nått sätt. Har två vinter jackor här, men båda är för småa!

Kvart över 5 så kom Ashely och hennes pojkvän Casey och hämtade mig och vi åkte sedan in till Eau Claire för att äta och gå på bio. När vi åt så träffade vi på Aaron och Meghan. Vi pratade med dom ett bra tag och hade väldigt intressanta samtalsämnen! :P

Sedan började bion kl.19.10, vi kollade på the fourth kind. Det var en verklighetsbaserad skräck film och den var faktiskt väldigt bra :) Jag tycker mer om att gå på bio här i usa, dels är det billigare, man får sitta vart man vill och popcornen är godare! :D

Är nu hemma iaf, ska ta och kolla på en film! :)

Imorgon ska jag tvätta, städa, packa och springa. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog börja med min scrapbook! :)

pusspuss

/johanna


23 november

Hejsan! :)

Började morgonen med att springa, var ute i mörkret kl.05.30 med Doug. Vi sprang med ficklampor för att de var kolsvart. Vi sprang det första varvet tillsammans vilket är 800m. Tyckte det var lite läskigt där ute i mörkret, så eftersom att Doug springer snabbare än mig så beslutade jag för att gå in och springa på springmaskinen för jag visste att jag snart skulle halka efter och bli springande för mig själv :) Så jag gick in och fortsatte att springa och denna morgon sprang jag totalt 4km och sedan lyfte jag lite vikter och gjorde några andra övningar :) Är väldigt skönt att träna på morgonen för att jag känner mig så pigg när jag går till skolan :)

Skolan gick bra, fick inga läxor så det var ju skönt! När jag kom hem fixade jag lite saker och sedan hjälpte jag Stephanie i köket, sedan var det dags för middag och vi satt vid köksbordet ovanligt länge idag och hade pepparkakor som efterrätt :)

Efter middagen somnade jag och sov ett tag, sedan när jag vaknade gjorde vi kvällens workout och stretching. Tar inte i så jätte hårt på kvällarna så vi blir svettiga och får svårt att sova för att kroppen känner sig pigg. Vilket är bra så jag inte behöver duscha morgon och kväll! Men kan lova att hela min kropp värker efter all träning jag har gjort de senaste dagarna som jag inte är van vid :P

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon, för kl.05.30 väntar springmaskinen på mig där nere! :)

godnatt&sovgott

/johanna

 


22 november

hejhej! :)

Idag har jag varit riktigt hurtig! =D Morgonen började med att jag, Doug och Stephanie åkte till springbanan halv 9, där stannade vi 1 timme och jag sprang och gjorde massa andra övningar. Kan lova att jag var helt slut efteråt! 

När vi kom hem åt jag frukost, duschade och gjorde mig klar. Sedan for jag och Stephanie in till Eau Claire. Hittade inte riktigt de jag behövde, men köpte iaf ett par plychbyxor som jag kan gå runt i här hemma. Perkfekt att ha när vi gör våran workout och våra stretching övningar på kvällarna :) Framkallde även 200 foton och efter det åkte vi och köpte fotoalbum och lite fina papper och klistermärken jag kan använda till fotoalbumet :)

Vi kom sedan hem runt 5, började då med att sätta in lite foton i fotoalbumet jag fick av Stephanie för ett tag sedan, börjar med det jag köpte idag på onsdag då vi är lediga. När jag var klar med det så kollade vi lite på tv och sedan gjorde vi våran workout och stretching :) Mina muskler i bena värker verkligen efter imorse, så det var väldigt skönt med lite stretching!

Nu tänkte jag ta och sova, ska sedan upp klockan 05.30 imorgon och gå ut och springa med Doug!

godnatt&sovgott!

/johanna

21 november

hallå!

Idag började jag dagen med att äta frukost och prata med lite folk på skype :) Runt kl.11.00 gick jag ut och sprang, och herregud vilken dålig kondition jag har fått!

Under resten av dagen har jag inte gjort så mycket, Stephanie hade sin kompis här på lunch så det blev en lite längre lunch än vanligt. Sedan pratade jag lite mer på skype och efter det gjorde vi alla våran workout som vi gör varje kväll. Jag gjorde även några övningar med hantlarna efteråt :) När vi var klara så kollade vi på tv och jag och Stephanie virkade, haha :)

Imorgon ska jag börja dagen med att springa, Doug eller Stephanie ska skjutsa mig till fotbollsplanen för att de har en springrunda runt planen där jag tänkte springa :) Senare under dagen ska jag och Stephanie åka in till Eau Claire och fixa lite saker, sedan vet jag inte vad som händer på kvällen. Blir nog bara till att ta det lugnt skulle jag tro :)

Men nu ska jag sova så jag orkar att kliva upp imorgon!

 godnatt <3


/johanna


godnatt

Hejsan!

Kom precis hem från kyrkan, var där med min värdfamilj, de hade "soup supper" för alla som är medlem i kyrkan. De hade massor av god mat :) Åt pump paj för första gången och det var jätte gott! :)

När vi kom hem så gjorde jag, Melissa och Doug våran workout som vi försöker göra varje kväll. Siffran på vågen bilr bara högre och högre, satt jag kände att det var dags att börja träna nu, och vara lite seriös och verkligen göra det. Så jag gjorde ett litet tränings schema och frågade om de ville göra det med mig varje kväll, tänkte att det blir ju lättare att göra det om man är några stycken, och de ville gärna göra det med mig, vi har redan hunnit att gjort det några gånger :) Om man ska göra det själv så blir det lätt, äsch, jag gör det där imorgon. Iaf för mig, och absolut när det gäller träning :P

Tänkte ta och springa imorgon, och tänkte faktiskt springa ute om det inte är för kallt. Annars när jag springer springer jag inne på nån spring maskin :) Måste träna lite för att på torsdag morgon så ska jag och min värdfamilj springa 5km i Eau Claire, det är nått maraton de har varje år på Thanks Giving.

Nu ska jag kolla på Twilight, var ett tag sedan. Vill så gärna se New Moon! Men nästan inga av mina kompisar vill se den! Så får se hur det blir med det!

godnatt&sovgott! <3

/johanna

20 november

Hejsan!

Antligen fredag! :D Den har veckan har gatt valdigt segt maste jag saga. Nasta vecka gar vi bara mandag och tisdag for sedan ar det roda dagar for att det ar Thanks giving pa torsdag :)

Sitter iaf nu pa skolan och har ekonomi, vi spelar natt ekonomi spel pa datorn :)

Ikvall ska jag med min vardfamilj till kyrkan for de ska ha nagon middag dar, nar vi kommer hem ska jag nog bara ta det lugnt!

Skriver nagot mer ikvall, pusspuss

/johanna


18 november, godnatt :)

Har ingenting att skriva idag så tänkte bara säga godnatt! :)

pusspuss

/johanna


17 november

Hejsan mina kära blogg läsare :)

Har faktiskt inte mycket att säga idag. Skolan gick bra, fick inga läxor! :)

När jag kom hem så städade jag lite, fixade lite med mina bilder på datorn, jag la alla foton jag vill framkalla i en speciell mapp för att på torsdag åker jag nog in till Eau Claire med Ashley efter skolan, så ska framkalla dom då och köpa lite saker som jag ska använda till fotoalbumet jag ska göra :)

Sedan kollade jag lite på tv med Stephanie och nu sitter jag här i min säng och ska sova!

godnatt&sovgott! :)

/johanna




16 november

Hejsan!

Skriver bara ett snabbt litet inlägg :)

Skolan gick bra, men var väldigt trött! Efter skolan åkte jag på piano lektion och sedan kom Doug och hämtade mig. Vi for hem och efter att ha ätit middag gick jag och Stephanie ner i förrådet och kollade på massa julpynt :) Åh herregud vad mycket sånt hon hade, flera flera kartonger!! Så det ska bli kul när vi ska börja julpynta!

För länge sedan så såg jag en bild på ett väldigt läskigt djur i en tidning som de kallar mountain lion eller cougar, så jag frågade om de hade sånna här, och ja de hade de. Hör att de pratar lite om de lite då och då och idag berättade en kompis till mig om att en kille visade en bild på ett mountain lion som de hade sett utanför hans mormor och morfars hus bara för någon dag sedan! Så vi pratade lite om de här hemma vid middags bordet idag, de berättade om han som äger farmen där de har sina hästar såg ett mountain lion när han var ute och red för nått år sedan. Börjar bli lite rädd för dom faktiskt, de dödar faktiskt människor, och det har hänt här runt omkring när folk har varit ute och sprungit! Så det gäller nog att inte vara ute i skogen och vandra för sig själv! :P



Jaa, såhär ser de ut :P Inte bara en katt det där inte!

Nu ska jag ta och läsa klart en berättelse vi har frågor på imorgon, och sedan så ska jag sova!

pusspuss

/johanna

15 november

hejhej!

Idag hände inte mycket, har bara varit hemma och tagit det lugnt! Hade lite hemlängtan idag, så jag ringde hem till mamma och pappa, även fast att många säger att man inte ska göra det när man längtar hem. Men det kändes mycket bättre efter att ha suttit och pratat med mamma en lång stund :)

Stephanie tycker inte att det är så kul när jag längtar hem så hon gjorde kött och potatis till mig till middag och äppelpaj till efterrätt som hon vet att jag älskar :) så det var gulligt av henne!

Nu ska jag ta och kolla på en film innan jag somnar! Så jag säger godnatt :)

pusspuss

/johanna


14 november

Hejsan! :)

Hade ingen tillgång till dator igår satt det blev inge bloggande!

Efter skolan så åkte jag, Brook, Ashley, Sam och Brittany och åt kina mat :) Efter att ha ätit så åkte vi Brooks hus, fast Brittany åkte hem, hon mådde inge bra, tror hon åt lite för mycket mat :P

Vi kollade på tv och spelade kort och kom i säng rätt tidigt, alla var så grymt trötta!

Idag har jag pratat på skype med lite folk! Alltid lika kul! :) Sedan kollade jag på tv och spelade lite piano.

På kvällen åkte jag och min värdfamilj till Menominee och åt på Wendy´s, de har så otroligt goda cheeseburgare! :) Efter att ha ätit åkte vi och spelade bowling och nu är jag hemma!

Ska lägga mig och kolla på en film innan jag somnar!

Hoppas att allt är bra med er där hemma :)

godnatt&sovgott

/johanna


12 november

Hejsan!

Klockan blev mycket igår innan jag la mig så orkade inte skriva något!

Imorse kom Sam och hämtade mig innan skolan och vi åkte till bageriet här i byn och köpte frukost börd! Var så otroligt gott! :) Åkte sedan till skolan och gick på första lektion, sedan åkte vi upp till ett dagis. I child development  så är vi två och två som åker upp dit och har en liten lektion för 4-5 åringar. Det var jag som höll lektionen idag och jag lärde dom att räkna till fem på svenska! Det gick bra och jag fick ett bra betyg! :) Om ungefär två veckor så ska vi upp dit igen och då är det Sams tur att hålla lektionen!

Resten av skoldagen gick bara bra! Fick inga läxor så det var skönt! När jag kom hem så bestämmde jag, Melissa och Stephanie att vi skulle gå ut och äta middag så vi gjorde det! :) När vi kom hem igen så satt jag och pratade lite med Stepahnie medans hon strök lite kläder. Efter det städade jag badrummet som jag gör varje vecka på ons, tors eller fredag, jag får välja en av de dagarna! När jag var klar med det tvättade jag lite kläder och strök, sedan gjorde jag inte så mycket mer! :) Skönt med en läxfri dag kan jag lova!

Imorgon efter skolan så åker jag med Brooke, Sam, Ashley, Brittany och kanske Abby till en kina restaurang och sedan förtsätter vi till Brooks hus där jag ska spendera natten! Kommer nog bli kul! :)

Men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon och duscha och packa lite!

godnatt&sovgott! <3

/johanna


10 november

Vet i sjutton inte vad som hände igår, jag glömde helt bort att skriva ett litet inlägg innan jag somnade! Menmen, nu är jag tillbaka igen! :)

Dagen var bra var lite trött, men annars så.

Såg en jätte sorlig film i child development idag! Vi håller på och lära oss om konsekvenserna av att skaka en bäbis! Så vi såg en film om en pappa som vart så frustrerad när bäbisen grät och grät så han skakade om bäbisen! Hur dum får man vara? Bäbisen dog av hjärnskador för att pappan skakade honom, och det är rätt vanligt att bäbisar blir skakde och får problem och i värsta fall dör! Så alla där ute, skaka absolut inte era bäbisar hur mycket de än gråter eller gör dig arg på något sätt!!!

Nu ska jag plugga lite mer till mitt prov jag har i wisconsin history imorgon!

pusspuss

/johanna



go kväll!

Hejsan! Hoppas att ni sover gott där hemma i Sverige just nu!

Själv sitter jag här i köket och har nästan fått läxorna klara! :)

Det känns som om jag har tagit vara på nästan varenda minut idag. Jag har bakat bullar, städat, bytt sängkläder, tvättat, gjort läxor, och medan jag satt och gjorde mina läxor så kom jag på värsta ideen, en ideé om vad jag och Christina ska göra! :) Så jag meddelade Christina och hon höll faktikskt med om att den var rätt bra! Så vi får se hur det blir :)

Ska skynda mig att göra klart mina läxor så jag kan gå och lägga mig i sängen och kolla på sista avsnittet av ensam mamma söker! :)

Innan jag säger hejdå så ska jag passa på att säga grattis på farsdagen till min världens bästa pappa! :)

pusspuss

/johanna


8 november

Hejsan!

Nu har jag bakat mina bullar och de blev inte så bra! :P Det fanns ingen kardemumma på affären så Doug tyckte jag skulle testa att göra de utan de så det blev inge goda! Menmen, de gick att äta iaf :)

Just nu sitter jag här i köket och lyssnar på country musik och gör läxor.

Nu måste jag fortsätta, skriver nått mer ikväll!

pusspuss

/johanna

7 november

Idag har jag varit här i Durand i 3 månader, så nu har jag ungefär 7 kvar! :)

Var på action city med Ashley och massa andra utbytesstudenter idag, träffade en svensk, en dansk och några norska tjejer! :) Vi hade riktigt kul faktiskt. Körde radiobilar, go cart och spelade massa spel.

När vi var klar där så åkte jag och Ashley förbi en super stor pyssel affär för Ashley skulle köpa lite målar färger. Men jag hittade massa roliga saker till att göra ett fotoalbum, så ska åka tillbaka dit någon dag och köpa lite grejer så jag kan börja! :) Tänkte göra ett fint fotoalbum med massa bilder från det här året! :)

Kvällen har jag spenderat hemma, har gjort lite läxor, kollat på tv och sedan åka jag och Doug till affären för att köpa lite ingredienser för att göra bullar. Tänkte kliva upp tidigt imorgon och baka svenska bullar :)

Så imorgon kommer jag att ha fullt upp! Baka bullar, göra läxor, spela piano, byta sängkläder och tvätta! Tyvärr så behövs sånna saker också göras!

Men nu ska jag fortsätta med läxan, skriver om min familj, måste göra det i engelskan!

Så nu säger jag godnatt&sovgott! :) <3

/johanna


Jag och Ashley på action city!


Go cart! :)


Jag och massa utbytesstudenter med en läskig gubber och superduper stor pizza!




6 november

Skriver bara ett litet snabbt inlägg!

Dagen gick bra och kvällen har jag bara spenderat hemma!

Imorgon så kommer Ashley och hämtar mig 09:30 och då åker vi till Action City i Eau Claire! Jag har en utbytesstudent träff där och vi fick ta med oss en kompis om vi ville! :) De kommer nog bli kul!

Nu ska jag kolla på en film och sedan sova!

godnatt&sovgott!

/johanna

5 november

Jag mår bra igen! :D

Så här var det, mitt tennis lag hade pizza party på en restaurang igår. När jag satt där så började det att göra ont när jag andades. När allt var klart åkte jag hem och det fortsatte och göra ont och jag hade ont hela kväll. Så när jag skulle gå och lägga mig och bytte om så tröck jag precis under revbenen och då gjorde det jätte ont och jag kände mitt hjärta slå jätte hårt och fort. Så jag gick till Doug och han tog fram en sån där grej man lyssnar på hjärtat med och räknade mina hjärtslag. De slog 90 slag i minuten som är lite fort. Så han ringde till någon arbetskamrat på sjukhuset och frågade henne och sedan fick jag prata med henne också. Hon visste inte vad det berodde på men sa åt mig att ta någon medicin som de hade här hemma och gå och lägga mig. Så jag gjorde det och när jag vaknade var det borta som tur var! :)

Skolan gick bra idag! :) Efter skolan åkte jag, Melissa och Doug till Eau Claire och åt middag och köpte lite mat oså. Var in på en jätte stor mat affär som var öppen dygnet runt! :P Åt iaf på en kina restaurang och det var jätte gott! :)

Är nu klar med mina läxor så jag tänkte ta och gå och lägga mig snart, är super trött!

godnatt&sovgott!

/johanna



4 november

Hejsan!

Tänkte bara säga godnatt! Mår inte så bra så jag måste sova!

pusspuss

/johanna

3 november

Ja, nu var det faktiskt 3 månader sedan jag sa hejdå till min underbara familj och mina kära vänner vinkade av mig på busshållsplatsen. Jag saknar er! <3

Idag har det varit en bra dag, inte allt för mycket läxor heller! :)

Under middagen berättade jag om alla bus jag gjorde och några som jag gjorde tillsammns med Maria när jag var mindre, och jag tror faktiskt inte att vi har skrattat så mycket tillsammans som vi gjorde idag! =P

Har inte så mycket mer än det att säga så nu säger jag godnatt! <3

/johanna

2 november

hejsan!

Dagen började med att jag klev upp när klockan ringde, 06:20 och började göra mig klar. Stog och fixade håret men det blev aldrig som jag ville! Kände att tiden gick och gick så kollade på klockan och så upptäckte jag att den var bara 05:45! Jag hade klivit upp en timme för tidigt, så då hade jag inte så brottomt längre. Använder min Svenska mobil som väckarklocka och den hade tydligen inte ställt om sig, den brukar alltid göra det av sig själv. Så jag fick gott om tid denna morgon så de var rätt skönt! :)

Skoldagen gick bara bra! Jag och Zak tog vårat foto och jag tror det blev rätt bra iaf, fick se det en snabbis när vi hade tagit de, men såg inte så bra. Stog iaf i korridoren med jackorna över axeln :P Ska fråga tjejen som tog fotot om hon kan maila det till mig så jag kan visa er! :)

Vi i mixed choir tog kort idag också, vi var tvungna att ha på oss några lila fula klänningar, så det var ju inte så kul! :P

Efter skolan så skjutsade Sam mig till frisören och jag tror reslultatet blev rätt bra, det visar sig imorgonbitti när jag har tvättat det! :)

Efter att ha kommit hem så åt vi middag och jag gjorde lite läxor! Pratade sedan med Stephanie om giftemål och unga som är gravida för vi har några tjejer på skolan som är gravida. Kan lova att det är rätt intressant att höra vad en Amerikansk och väldigt religös har för åsikter om detta! För henne är det en skamm att skaffa barn före man har gift sig, så hon tycker det är jätte konstigt att inte mina föräldrar är gifta! Hon förstår liksom inte varför de inte är! Så vi hade en rätt seriös konversation med väldigt olika åsikter! :P

Men nu ska jag ta och sova!

Godnatt&sovgott! <3

/johanna
 

1 november

Hejsan!

Idag har det varit en lång dag, men jag har fått mycket gjort iaf! :)

Började med att jag kollade klart på en film jag somnade till igår. När den var slut så åt jag frukost och sedan städade jag på mitt rum och bytte sängkläder! När jag var klar med det bytte jag om till träningskläderna och gick ner och sprang 30min, låter inte så jobbigt att springa 30min, men jag springer med motstånd så det är rätt jobbigt faktiskt :P

När jag hade duschat och gjort mig klar så satte jag mig och rensade bort lite kort på datorn, ska snart ta och printa ut dom så jag kan fylla upp mitt fotoalbum som jag fick av Stephanie :)

Resten av kvällen läste jag och började virka en filt som jag ska skicka hem till min gammelmormor till jul!Stephanie sitter och virkar hela tiden så jag tyckte att hon behövde lite sällskap :) Det är rätt kul faktiskt!

Imorgon i skolan ska jag och Zak bli fotade, vet inte riktigt vilka kläder jag ska ha än, men det löser sig imorgon! :)

Efter skolan ska jag åka och klippa mig. Det behövs verkligen för mitt hår börjar bli lite slitet! Men vill ändå inte klippa mig för det har äntligen börjat att bli rätt långt! :)

Men nu ska jag kolla på ensam mamma söker!

godnatt&sovogtt

/johanna

31 oktober

Hejsan!

Halloween partyt igår var ingen höjdare! Eftersom det är halloween idag så stannade många hemma igår eller så jobbade de så de var nästan inga som kom! Så det slutade med att vi som var där gick upp till huset och kollade på film :) Var väldigt trött så somnade rätt tidigt. Mitt i natten så fick jag sendrag i vaden och det gjorde så grymt ont så jag ville bara skrika rakt ut!!! Men efter ett tag gick det som tur över, men har fortfarande lite ont i vaden :P

När vi hade vaknat så åt vi frukost och sedan gick jag och Ashley ner till garaget och plockade bort all halloween dekoration. Sedan efter ett tag skjutsade hon hem mig :)

Så idag har jag pratat på skype med lite folk, alltid lika kul!:D Sedan runt 15.00 tog vi en ridtur i ca: 1 tim, det var svin kallt kan ja lova! Åkte sedan hem igen och drack varm choklad och senare på kvällen så har vi bara kollat på film!

Har inte riktigt någon plan för imorgon, men har lite läxa att göra. Så när den är klar ska jag nog springa och sedan fortsätta på min bok! :)

Men nu ska jag ta och sätta på en film som jag kan somna till! :)

godnatt&sovogtt

/johanna


Bild från gårdagen i garaget :)


RSS 2.0