godnatt

Sitter nu i sängen och lyssnar på lite musik. Ska ta och sova snart för att jag ska upp till kyrkan imorgon.

När jag kom hem från skolan idag så städade jag snabbt badrummet och sedan gick jag ut och sprang/gick i 1timme och 10min, var soligt men lite kallt med det var skönt med lite friskluft. När jag kom in igen så blev det en dusch och sedan middag. Resten av kvällen har jag ingen aning om vart den tog vägen :P

Imorgon efter kyrkan så åker jag nog till Ashley och spenderar natten där, kommer nog in nått inlägg iaf :)

På söndag så ska vi åka till Minnesota och åka skidor med min värdfamiljs kyrka, det ska bli kul för att Ashley, Casey, Tyler och Johnny ska också med :) Funderar på att åka snowboard istället för skidor, men jag får se hur jag gör.

Här kommer lite olika bilder:


En kaka som jag bakade på alla <3 dag!



Donkey ball :P





mums! bästa starten på dagen man kan få ;)


Nu ska jag ta och somna in med musiken i öronen :)

godnatt&sovgott! <3

jag saknar er där hemma!


/johanna






26 februari

Hejsan!

Sitter nu pa skolan och har personal finance! Har inte bloggat pa ett tag nu men ikvall sa kommer det komma upp lite bilder, har fatt tillbaka kameran :)

Nu maste jag kila for att klockan ringer om 2min.

Ha det sa bra!

pusspuss


/johanna

23 februari

hejsan hoppsan!

Är nu hemma från skolan, har fikat lite och bara tagit det lugnt :) Åt lite marabou choklad som min kära mamma skickade mig också! Så otroligt gott!!!

Ikväll så har jag faktiskt lite läxor, har inte haft det på super länge!

Så nu ska jag sätta fart så jag blir klar någongång så jag kan kolla på det nya avsnittet av one tree hill :D

pusspuss


/johanna

 


22 februari

Hejsan!

Idag är jag ledig från skolan så det är skönt! Helgen har varit bra och jag har gjort rätt mycket faktiskt så det känns väldigt bra :)

I fredags så kom stephanie och hämtade mig från skolan och vi åkte och fixade mina glasögon, de gjorde en synundersökning och jag pekade ut de bågar jag ville ha :) Så om jag har tur så har jag dem på fredag eller måndag!

Efter att ha städat badrummet och ätit middag så kom Ashley och hämtade mig och vi åkte till skolan och kollade på donkey basketball. Det var så otroligt kul att se! De var massa lärare som var med och de gick ut på att spela basket fast åsnorna måste transportera dem, de fick inte släppa åsnan så om de skulle hämta en boll eller om de ville gå någonstans dit åsnan inte ville gå så fick de dra dem dit de ville. Såg så otroligt kul ut! :P När det var slut så åkte vi hem till Ashley och kollade på film och sedan somnade vi.

På morgonen när jag vaknade så hade Ashley redan klivit upp så jag tänkte gå upp och kolla vad hon gjorde men då möter jag henne när hon kommer ner från trappan med frukost till oss i händerna, hon vart så rädd när hon såg mig för hon trodde att jag sov så hon hoppar till och skriker rakt ut och håller nästan på att tappa frukosten! Var rätt kul faktiskt nu när det gick bra :) haha. Efter att ha ätit så börjar vi med att städa hennes garderob, och herregud vad mycket kläder hon har! Så hon började att slänga ut det hon inte ville ha och har växt ut och sa att jag kan ta vad jag vill, så jag börjar testa de kläder hon kastade ut och nästan alltihopa passade mig. Det slutade med att jag fick 4 påsar fulla med kläder med mig hem och hälften ser helt oanvänt ut! Så det var ju inte helt fel! :)

Efter att ha städat klart hennes garderob så åkte vi in till Eau Claire, vi åt lunch på ett ställe där de hade världens godaste mac&cheese och sedan blev det en glass efter det. När vi hade ätit klart så åkte vi till köpcentret och köpte lite saker och fixade naglarna! Det är väldigt billigt att göra det här gemfört i Sverige! Jag gjorde en fransk förstärkning och det kostade 200kr, och i Sverige kostade det 600 när jag jag gjorde det! Så det är kanon! :) Senare på kvällen så gick vi på bio och såg på Valentine´s Day, tyckte inte att den var super bra men den var helt okej :)

Resten av kvällen spenderade jag hemma med att fixa i garderoben så nu är den full! :D

Igår söndag så gick jag ut och sprang i 1 timme och 20min med Stephanie och vädret var helt perfekt! :) Inte för varmt och inte för kallt! Under resten av dagen så tog jag det bara lugnt och städade lite på rummet :)

Det kommer att komma lite bilder från helgen men Ashley har min kamera så bilderna kommer nog imorgon :)

Just nu så sitter jag i köket och har nyss pratat med mamma så ska ta och äta lite lunch nu tänkte jag och det blir fries and chicken nuggets :)

Ha det så bra!

pusspuss


/johanna


Början av året



just nu. Rätt stor skillnad måste jag säga! :P


Mina naglar :)






18 februari

Hejsan!

Dagen gick super snabbt idag! Efter skolan så åkte jag och Ashley och solade :) När jag kom hem så hade jag fått ett mail från farmor som sa grattis på namsdagen :) Jag hade helt och hållet glömt bort att det var min namsdag, fast det är inte mitt riktiga namn utan mellannamnet.

Har inga läxor alls idag så det är skönt, ska ta och lägga mig i ett varmt bad och läsa tror jag :)

Imorgon så ska jag åka och fixa nya glasögon, äntligen så kommer jag kunna se bra igen! :) Fast jag lär väl få vänta en vecka innan jag kan hämta dom :P

Men nu ska jag gå och ta ett bad så ha det så bra där hemma!

pusspuss


/johanna

17 februari

hejsan!

Idag hade jag mitt speech och det gick rätt bra! Har blivit rätt van att prata inför folk nu satt det var väl inget problem, det värsta var väl att jag glömde bort lite vad jag skulle säga :P Men det var jag faktiskt inte ensam om, så det var bra! Jag kunde det faktiskt nästan utantill innan lekionen men när jag stog där uppe och pratade så försvann typ hälften kändes det som, och det kändes inte bättre när läraren satte med speechet framför sig och kollade så att vi sa som vi hade skrivt på papperet, lite stressfullt :P

När jag kom hem efter skolan så tog jag det lugnt ett tag, sedan så följde jag med Stephanie till affären och handlade. Väl hemma så bakade jag semlor och kollade på OS, kollade på damernas störtlopp. Har varken åkt eller kollat på skidåkning på hur länge som helst så det var så grymt kul! Satt med ett big smile on my face hela tiden och jag fick sån energi i kroppen! :D Gud vad jag saknar att åka skidor, som tur är det inte så lång tid kvar innnan jag ska få göra det, den 28 februari så åker vi iväg till Minnesota och åker skidor :D I´m sooo excited!!!!

Imorgon så är det Doug´s födelsedag så ska väl kliva upp tidigt och gratta honom så jag måste sova nu! :)

godnatt&sovgott! <3


/johanna


16 februari

hejsan svejsan!

Idag mår jag inte super duper men jag lever! :) När jag kom hem från skolan så gick jag och la mig i sängen och kollade på nya avsnittet av one tree hill! jag älskar one tree hill! När denna säsong är slut så kommer jag säkert att börja kolla igenom alla säsongerna igen! :P

Just nu sitter jag i min säng och har nyss druckigt varm choklad och gör läxor, jobbar på mitt speech som har blivit framskjutet så jag har det imorgon istället för i fredags, så håll tummarna där hemma! ;)

Imorgon efter skolan så åker nog jag och Ashley och solar, sedan ska jag försöka att fixa någon present till Doug som fyller år på torsdag! Har ingen aning vad jag ska köpa till honom, men det löser sig nog!

Nu ska jag fortsätta att öva på mitt speech, måste kunna det utantill för vi får bara ha en liten lapp med några stödord.


pusspuss

/johanna

15 februari

hejsan!

Hoppas att det är bra med er där hemma i sverige och att ni singlar hittade kärleken igår! ;) Det gjorde inte jag, men jag var ut och åt på en restaurang med Ashley´s familj, vi hade väldigt trevligt iaf :)

Idag är vi lediga från skolan för att det är president day! Jag och Ashley ligger nu i hennes säng men en varsin laptop i knät och äter blåbärssockerkaka direkt från formen med två gafflar, haha :)

Klockan 4 idag ska jag åka och klippa mig :D Mitt hår är rätt slitet och väldigt långt så det bara hänger så nu ska det ske en förändring! Kanske lägger in en bild när jag kommer hem.

Nu ska jag jobba på mitt speech som ska vara klart imorgon!

pusspuss


/johanna


12 februari

hejsan!

Idag var jag i skolan som vanligt. Efter skolan så kom Doug och hämtade mig och Melissa och vi åkte hem. Väl hemma så städade jag badrummet och mitt rum :) Sedan så var jag så hurtig att jag sprang 50min medans jag kollade på när de invigde winter olympics :) Sitter nu i sängen och lyssnar på lite musik men ska snart ta och sova.

Vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda så vi får se vad som händer! :)

Ha det så bra!

pusspuss


/johanna


10 februari

Hejsan hoppsan!

Imorse när jag vaknade var jag väldigt trött! Hade väldigt svårt för att komma ur sängen så jag sov lite för länge, men jag var i tid iaf! :) Skolan gick bra som vanligt, men fick super mycket läxor!!! Efter att jag kom hem så har jag bara suttit och pluggat och jag var så trött så jag somnade sittandes med pannan i händerna. Beslutade då för att gå och lägga mig och sitter nu i sängen 9.15pm och ska sova!

Imorgon så kommer Ashley och hämtar mig 7.10am och vi ska åka någonstans och kolla på prom dekoration saker innan skolan.

När jag kommer hem så blir det mera plugg! Skönt att vi är lediga nästa måndag iaf! :)

Men nu måste jag sova!

godnatt & sovgott! <3


/johanna


god natt

Klockan gick fort ikväll, fick några saker gjorda iaf :) Är inte ett dugg trött så har suttit och kollat runt lite på internet men nu ska jag faktikst ta och släcka lampan och försöka sova!

godnatt & sovgott!


direkt från sängen! :)

yolanda adams-i believe



I believe I can
I believe I will
I believe I know my dreams are real

I believe I can
I believe I will
I believe I hold it soon man
That is what I do believe

 


9 februari

Hejsan!

Vilken tur man hade imorse, väckarklockan ringde 05.45 så jag klev upp och kollade ut genom fönstret och det snöade och det var rätt mycket snö där ute, precis så ringer telefonen och det är nån inspelad gubbe som säger att skolan börjar två timmar senare pga snö! JIPPII!!! Behövde inte åka till skolan 07.15 längre, så då stog 09.15 på schemat och det var mycket bättre! Gick tillbaka till sängen och sov till 8 :) Ashley kom sedan och hämtade mig och vi åkte till bageriet och köpte donuts och varm choklad och sedan for vi till skolan till prom mötet :)

Skolan gick rätt bra, dagarna går skrämmande fort! Efter tredje lektion så säger det bara pang och klockan ringer och jag får gå hem! :)

Sitter nu i köket iaf efter att ha ätit middag och kollar igenom klaendern. Tusen saker denna vecka! Men det ska vi klara av, bara att se på det positivt och göra sitt bästa! :)

Sitter nu med en kopp varmt tee och ska göra lite läxor! Har inte haft nå mycket läxor alls på sistonde men nu så small det bara till och jag har en hel hög! På fredag så ska jag hålla ett speech i min speech klass och jag ska prata om skillnaden mellan high school och den Svenska skolan! :) Har redan skrivit klart speechet, måste bara ända lite saker och träna in det för vi får bara ha ett liten pappersbit med några stödord och speechet måste vara mellan 4-6min. Men det ska nog gå bra att lära in, vet ju vad jag pratar om satt :)

Nä nu måste jag skynda på! Klockan är redan 18.45!

Ha det så bra där hemma i Sverige!

pusspuss

/johanna


8 februari

hej!

Skolan gick bra idag :) Efter skolan så åkte jag och Ashley och kollade på nya glasögon till mig och jag hittade ett par som jag ville ha :) Ska kanske dit på fredag igen så vi får se hur det blir! Efter det så åkte vi till Wendy´s och åt middag med någon kille Ahsley hade träffat när hon var och tog något prov inför college. Det är en väldigt rolig historia kan jag lova men har inte riktigt tid att berätta just nu. Hon kommer iaf att gå med honom till prom! :P

När vi var tillbaka i Durand så gick vi och solade och nu sitter jag här och ska göra lite läxor, ta en dusch och sedan sova!

Imorgon så kommer Ashley och hämtar mig 06.50 för att vi har ett prom möte kl. 07.15! Inte riktigt något jag ser framemot väldigt mycket :P

Nu ska jag skynda på med läxorna och ta en dusch.

pusspuss


/johanna

7 februari

hej mina goda vänner!

Idag har jag faktiskt varit här i Durand i 6 månader!!!! Helt sjuk, jag har varit borta ett halvår och 3 dagar,(lämnade Sverige den 4 augusti). Nu har jag lite mer än 4 månader kvar och sedan kommer jag hem, det ska bli så grymt kul! Känns nästan som om att jag kommer tycka att det ska bli roligare att få komma hem än när jag skulle åka hit! Men det kommer nog att bli lite prirrigt att komma hem också, har ju inte träffat alla där hemma på sån himla lång tid! Det känns inte som om jag är samma person längre, ja jag vet att det låter helt sjukt, men det är sant! Så jag undrar om ni där hemma kommer att se någon skillnad! :P

Idag så var jag iaf ut på en skoter tur med Ashley, hennes familj och några andra familjer. Vi hade väldigt kul och det var bara att hålla i hatten kan jag lova! :) När jag kom hem igen så var jag rätt kall så jag tog ett varmt bad i en timme, det var inte helt fel! Efter det så har jag tvättat lite och sedan så började jag att rita ett hus! Blev rätt bra faktiskt, men har inte rätt papper och pennor än så kommer inte lägga upp några bilder förens jag har börjat mitt lilla projekt på riktigt :P Satt även och pratade med Stephanie om massa i två timmar så denna kväll försvann i ett ögonblick! Men men, det kommer nya dagar!

Imorgon så kommer Ashley och hämtar mig 7.30 och då ska vi åka till bageriet och köpa donuts! Så himla goda och en grym start på dagen! ;)

Efter skolan så ska vi åka och sola, har börjat sola inför prom :) Det är väldigt billigt att sola här så det är bra! Första gången jag solade betalade jag 140kr så nu kan jag gå hur många gånger jag vill under denna månad för bara 7kr varje gång, och då kan jag sola hur länge jag vill också för samma pengar. Så det är kanon! :)

Nu ska jag ta och sova så jag är pigg imorgon!

godnatt & sovgott <3


/johanna


6 februari

Hejsan!
Idag borjade dagen med att jag gick till kyrkan! Nar jag kom hem sa hamtade Ashley mig och vi akte ut pa en skoter tur, sa grymt kul! Sitter nu pa hennes rum and cranking the tunes! :P

Imorgon sa blir det ingen skidtur, det blir en skoter tur igen istallet! :D

Nu ska vi kolla pa en film, det blir, girls just want to have fun!

pusspuss

/johanna


Ashley och jag :)

jag är tillbaka! :) 5 februari

Hejsan mina kära läsare!

Ska börja med att säga, GRATTIS PÅ 40-ÅRS DAGEN TILL MIN ÄLSKADE MAMMA! :)<3 det var roligt att prata med dig idag och jag hoppas ni får en trevlig födelsedags middag imorgon!

Nu var det iallafall VÄLDIGT länge sedan jag bloggade! Men nu ska jag rycka mig i kragen och börja igen! Kanske inte skriver varje dag, men några gånger i veckan iaf :)

Med mig är det bara bra och jag hoppas att det är bra med er där hemma i Sverige också! Det är ju ganska typiskt att det ska vara så enormt mycket snö i Sverige året då jag är borta. Kan bara tänka mig var underbart det skulle vara att åka skidor! Så ta vara på det och åk några extra åk i skidbackarna för mig också ;)

Denna fredagskväll spenderade jag hos Ashley. Vi provade att baka en prinsess tårta men det var väldigt svårt kan jag lova! Det slutade tyvärr med att vi slängde bort alltihopa! Men men, nu har vi försökt iaf :) Efter det så kom några andra kompisar över och vi kollade på film och hade det trevligt!

Har funderat lite på vad jag ska skriva om här på bloggen och jag tror jag har en ideé! Eftersom att jag är rätt intreserad av hus och inredning så ska jag börja att rita. Jag ska börja med en fasad, sedan planlösningen, rita upp rummen och sedan möblera dem! När jag är klar med det så sätter jag ihop det till en liten bok och sedan börjar på en ny! Så jag tänkte att ni kan ju få följa mina projekt :) Lägger upp bilder på lite ritningar eftersom!

Har inte skaffat mig bra papper och pennor än och vet inte när jag kommer få tillgång till att göra det heller, men det kommer att komma upp bilder när jag börjar!

Nu ska jag ta och sova för ska följa med till kyrkan imorgon. Sedan är jag inte säker på vad dagen har att erbjuda, kanske blir en skotertur med Ashley :) På söndag blir det iallafall skidbacken! Första gången för denna vinter. I´m sooo excited! :D

godnatt & sovgott! <3

/johanna










RSS 2.0