31 maj

hej!

Inatt har jag inte sovit bra alls, sov 2 timmar. Tror det är för att jag sov 12 timmar igår natt :P Men efter att ha somnat 3:30 så vaknade jag av mig själv kl.05:30, jätte konstigt, kan vara för att jag är sååå excited!! :D Ska ju åka till valley fair idag! Ska bli super kul, Ashely och några andra kommer och hämtar mig kl.08:00 och då bär det av till Minneapolis :)  Ska ta massa bilder som kommer upp på bloggen ikväll om jag hinner, har en stor hög med skolböcker som väntar på mig när jag kommer hem också!

Men nu måste jag skynda på!

Ha en bra dag! :)

pusspuss

/johanna

2 weeks left

hejsan!


Idag har det varit stek hett här! Runt 37 grader!!! Har legat och solat och bara tagit det lugnt. Kom precis hem från att ha spelat tennis med zach, klockan är 21:30 och det är 26 grader ute. Helt sjukt!

Imorgon så har jag massa läxor att göra, men ska börja lite ikväll så jag inte har hur mycket som helst imorgon tänkte jag.

På måndag så ska jag nog till ett jätte stort nöjesfält med några kompisar, så det ska bli grymt kul!!! :)

Nu ska jag ta en dusch och sedan sätta fart med läxor!

pusspuss

/johanna


25 maj

halllå! :)

Herregud vad tiden går fort! 18 dagar kvar tills att jag tar flyget hem!!!!

Har haft väldigt mycket i skolan de senaste veckorna, men nu är det bara 7 dagar kvar av skolan, grymt skönt! :)

Igår så vad jag på en helkropps massage i en timme som Doug gav mig, jätte snällt av honom! :) Det var verkligen underbart! De var ett jätte gulligt rum som luktade jätte gott och så hade de en lugn musik där inne och en liten fontän så du kunde höra vattnet rinna, jätte avslappnande, höll nästan på att somna!

I min speech hade vi som uppgift att skriva ett tal som du kan hålla på tex ett bröllop, begravning, födelsedag eller nått liknande. Jag skrev iaf ett hejdå tal till min värdfamilj som jag gav idag och en tjej i min klass började gråta och jag fick ett A :) Hade verkligen inte förväntat mig ett A så det kändes super skönt! :)

Nu ska jag ta och plugga, har två projekt som ska vara klara på fredag, ett i interior design och ett i engelska!

Ha det så bra!

pusspuss

/johanna


16 maj

halllå!

Idag har det varit en underbar dag! :) Värme och sol!

Vaknade klockan 8, gick upp och åt frukost och sedan städade jag badrummet. Klockan 10 så gick jag och Stephanie ut och sprang, det gick rätt bra och jag älskar mina nya springskor som jag fick av mamma när de var här :) Super sköna! Vi var ute och sprang 1,5 timme och det var väldigt varmt, runt 23 grader. Senare på dagen hade vi runt 25 :) När vi kom hem från springturen så la vi oss på studsmattan och solade ett tag och efter det blev det några samtal hem till Sverige och lite läxor.

Här kommer väderprognosen för de närmsta 10 dagarna! UNDERBART!!! :D

Mon
May 17

Partly Cloudy
Partly Cloudy

24°


Tue
May 18

Mostly Sunny
Mostly Sunny

25°
11° 

Wed
May 19

Sunny
Sunny

26°
11° 

Thu
May 20

Partly Cloudy
Partly Cloudy

28°
12° 

Fri
May 21

Partly Cloudy
Partly Cloudy

25°
13° 

Sat
May 22

Partly Cloudy
Partly Cloudy

29°
15°

Sun
May 23

Mostly Sunny
Mostly Sunny

31°
14° 

Mon
May 24

Sunny
Sunny

28°
14° 

Tue
May 25

Sunny
Sunny

28°
15°

Nu ska jag göra klart lite läxor och sedan sova!

Ha det så bra!

pusspuss

/johanna


12 maj

Hejsan! 

Mina foraldrar akte hem i sondags och jag ar tillbaka i skolan. Ska lagga in lite bilder fran Chicago nar jag far tid. Har super mycket laxor eftersom jag var borta hela forra veckan.

Har lunch nu iaf sa jag passade pa att skriva ett litet inlagg! Sitter och raknar ner dagarna och det ar  4 veckor och 3 dagar kvar tills jag kommer hem! LANGTAR!!!!!!! :D

Ikvall kommer det bli plugg plugg och ater plugg!!! Inget jag riktigt ser framemot :P

Pa lordag ska jag iaf pa tva graduation partys, sa det ska val bli lite roligare hoppas jag. Ska till min vardmammas basta kompis dotter pa dagen och pa kvallen till min vardsysters kusin i Minneapolis!

Nu ska jag kila!

pusspuss

/johanna

7 maj

Har precis vaknat och det regnar, åskar och blixtrar där ute, inge roligt alls! Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på idag men jag tror vi ska äta frukost på starbucks och sedan blir det nog en bil tur i staden :)

Skriver nått senare :)

pusspuss


/johanna

6 maj

Hejsan!

Sitter nu på ett hotell rum i Chicago med min kära familj!!! :) De kom till Durand där jag bor i söndags och idag åkte vi hit till Chicago. Var verkligen jätte roligt att träffa min familj igen efter att ha varit ifrån dom i 9 månader :)

Nu ska jag ta och göra mig klar för att lägga mig, skriver nått imorgon!

pusspuss

/johanna


I söndags när min familj kom :)   jag och mamma!


chicago


prom





































































RSS 2.0