27 april

Hejsan!

Har inte haft tid och bloggat något, är väldigt stressigt här just nu. Tusen saker att göra känns det som! Men men, nästa vecka blir jag ledig iaf när mina försäldrar och lilla syster kommer, så det ska bli väldigt skönt! :) 5 dagar kvar nu! :D

Måste bara berätta en jätte rolig sak som hände under min engelska lektion i datarummet idag. Det är en kille som är jätte stor, och då menar jag verkligen JÄTTE stor! Han sa iaf fuck this och läraren blev arg och sa, get out of here right now, i don´t want to deal with you anymore! (de har haft dessa konversationer förut) Han: No, i´m gonna type! Läraren: No you´re not! GET OUT OF HERE!!! Han: No, I`M GONNA TYPE! Läraren: Do i have to call someone to remove you? Han: Good Luck!!! och sedan ställde han sig upp och sparkade på stolen och gick. Det var så otroligt klockrent när han sa good luck eftersom han är så himla stor så ingen skulle ha klarat av att flytta på honom.

Nu ska jag plugga, sedan sova!

På söndag kommer det komma MASSA bilder för jag har prom på lördag! :D

pusspuss


/johanna


19 april

hej!

Idag har det varit en rätt bra dag :) Skoldagen flöt på, mitt test gick bra i personal finance, fick tillbaka massa arbeten från min interior design klass och jag hade nästan alla rätt på allting! Kändes KANON! :)

Efter skolan så hade jag träning, träffade gymnasten och han kollade på min hälsena och den är nästan helt bra nu! Super skönt! I ran to the track och sprang några varv där, var väldigt jobbigt, men jag blir bättre och bättre väldigt snabbt så det är bra! Har inte sprungit på ca: 6 veckor om det inte är mer. Så min kondition är inte den bästa för tillfället, men det ska jag ändra på! :P

När jag kom hem så åt vi middag och plockade undan disken och sedan gick vi ut och sprang. Det går en väg runt här i bostads området som är en cirkel och den är 800m  lång, och det är den distansen min tränare vill att jag ska springa på tävligarna. Började att springa en gång och Stephanie tog tid, andra gången jag sprang så förbättrade jag mig med 11sek! YES!!!!

Imorgon så har vi en friidrotts tävling, men jag pratade med tränaren och vi kom överens om att jag kan stanna hemma och spring istället för mig själv! Måste träna hårt nu för jag satsar på att springa på torsdag då vi har nästa friidrotts tävling, så det gäller att ligga i dessa dagar som är kvar!

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon! :)

godnatt&sovgott! <3


/johanna

18 april

Hejsan hoppsan!

Helgen har passerat förbi väldigt fort, fast jag har gjort mycket också! :)

Lördagen började med att jag pratade med några på skype, riktigt roligt! Saknar verkligen alla där hemma! :) Sedan så åkte jag och min värdfamilj på picknick, var lite blåsigt men det var helt okej! När vi kom hem igen så åkte vi till farmen och red. Efter att ha ridigt ett tag så åkte vi hem och gjorde oss klara och sedan åkte vi iväg till några vänner till min värdfamilj på middag. Kom sedan hem kl.21.00 så då blev det film och jag somnade i soffan och sov som en stock genom hela filmen! :P

Idag så vaknade jag tidigt, runt 07.30. Kollade ut och det var klarblå himmel och sol :) Klev upp och åt frukost och runt 8.30 så började jag städa badrummet och mitt rum. När klockan blev 10 gick jag och Stephanie ut och cyklade, fast hon sprang. Vi var ute 2 timmar, och jag cyklade 2,3mil. Var så otroligt skönt och vädret var underbart! När vi kom hem så la jag mig och solade och försökte få bort de fula sol linjerna jag fått när jag cyklat. Skulle inte vara så fint och ha massa linjer på prom när det kommer tas massor av kort :P Så efter att ha legat ute ett tag så gick jag in och jag och Stephanie åkte to the track för att hon skulle ta tid på mig när jag sprang. Gick inte så bra för mina ben var rätt trötta efter cykleturen.

När vi kom hem igen förberedde vi middag och åt och sedan tog jag rätt på disken. Efter det var jag jätte trött! Har varit full fart hela helgen! Satt i vardagsrummet med Doug och Stephanie ett tag innan jag gick och la mig. Satt och tänkte på några saker och försökte komma på senast då jag bara satt ner och inte hade något att göra och kunde inte tänka på när det var! :P Fullt upp hela tiden! Men jag tycker det är bara bra, för då går de få veckor som jag har kvar fortare och vipps så är jag hemma igen! :D

Nu ligger jag i sängen, ska upp jätte tidigt imorgon för vi lämnar huset 06.45. Melissa ska till doktorn så måste följa med då för vi åker sedan direkt till skolan. Så nu ska jag sova!


godnatt&sovgott! <3


/johanna

2 veckor kvar till att jag får träffa min familj!!! wohoo! :D 7 veckor och 6 dagar tills att jag lämnar Amerika och är påväg hem! Läääängtar!


Här i Amerika är det fint väder och jag börjar att få lite färg! :)


Var på picknick uppe på ett berg och det är Mississippi River som ni ser :)


15 april

Hejsan!

Veckan har paserat förbi rätt fort, så det är känns bra! :) Nu är det bara 17 dagar kvar tills att min familj kommer! :D Ska bli så otroligt roligt!!!

Idag fick jag ett sms från en kille på skolan, du utseende god idag. =) Haha, tyckte det var rätt roligt fakstiskt! :P

När jag kom hem från skolan så har jag bara pluggat...har två prov imorgon. Har haft jätte mycket läxor och grejer de senaste 4 veckorna faktiskt, så det har varit rätt jobbigt!

Imorgon kväll så ska jag nog åka och bowla med min prom dejt Aaron och några andra kompisar, så det ska nog bli kul! :)

Nu ska jag fortsätta med pluggandet innan jag somnar!

Ha det så bra!

godnatt&sovgott!


/johanna

11 april

Hejsan! :D

Idag har det varit en underbar dag! Har fått mycket gjort också, så det är kanon! :)

Det började med att jag vaknade och såg att det var klarblå himmel och strålande sol! Klev upp och städade badrummet och sedan kl.09:30 gick jag ut och cyklade med Stephanie medans hon sprang. Vi var ute i 2 timmar och det var så otroligt skönt, tempraturen var helt perfekt på morgonen, inte för kallt och inte för varmt, men samtidigt så värmde solen så skönt! :) Denna gång smörjde jag in mig med solskyddsfaktor så jag brännde mig inte iaf!

När vi kom hem så åt vi lunch och sedan la vi oss på studsmattan och solade, var ca: 30grader i solen mitt på dagen, underbart!

Efter att ha kommit in så har jaga bara gjort läxor, städat och tvättat!!!! Men nu är jag klar! :D Tänkte kolla på one tree hill innan jag somnar!

Sist men inte minst! Min familj ska komma och hälsar på mig!!!! :D De kommer den 2 maj, om exakt 3 veckor och jag är såååå glad! Har inte träffat dem på 9 månader när de kommer så det ska bli så otroligt kul! :) De ska vara här en vecka och det känns som om att den veckan kommer säkert kännas som den snabbaste veckan i mitt liv när de ska åka hem igen! Men som tur är så kommer jag hem efter 1 månad efter att de åker härifrån :) Under tiden de är här så ska jag visa de massa saker och ställen och vi ska även spendera de sista dagarna tillsammans i Chicago. Kommer säkert bli super kul! :)

Nä nu ska jag kolla på one tree hill!

godnatt&sovgott!


/johanna

4 april

Hejsan!

Igår kväll så var jag hos Ashley för att hon hade ett litet party, hade väldigt kul! :) Imorse åkte de till några släktingar så de skjutsade hem mig när de åkte. När vi precis hade satt oss i bilen så kände jag att det var något som kryp i min panna uppe vid hår kanten, tänkte först att det kanske bara var hår som flyttade på sig. Jag kliade till lite där och kände att det var någonting där så jag tog bort det och kollade i handen och det såg ut som en spindel och jag freaked out och Ashley skrek; it´s a tick!!! Det var så grymt äckligt! Jag hade en himla tur att den inte sög sig fast! Förstår inte vart jag fick den ifrån för jag bara från huset till bilen.

När jag kom hem så åt jag frukost och sedan gjorde jag mig klar för att gå ut och cykla med Stephanie medans hon sprang. Det var en beautiful day och vi var ute i två timmar. När vi kom tillbaka så la jag mig på studsmattan i solen oc vilade lite, var så otroligt skönt :) Efter att ha varit inne ett tag så ser jag att jag brännde ansiktet från cykelturen, hade solglasögon på mig så jag har väldigt vackra vita ringar runt ögonen och en näsa som är hälften vit och hälften röd. Snygg t-shirt bränna på armarna fick jag också! ;) Men så kan det gå ibland! Solskyddsfaktor måste inhandlas!

Imorgon ska det bli en yttligare vacker sommardag och jag har en hel hög med läxor!

Nu måste jag sova för måste upp tidigt imorgon om jag ska hinna med alla mina planer för imorgon :)

pusspuss


/johanna

2 april

Hejsan!

Idag försvann sommaren igen! :( Igår hade vi över 30 grader och 24 klockan halv 12 på natten! Idag på eftermiddagen började det att regna och tempraturen sjönk väldigt fort och det ska vara lite kallare ett bra tag ser det ut som på väder rapporterna.

Idag så åkte jag och Ashley till Eau Claire och köpte lite saker. Köpte bland annat en underkjol till klänningen jag ska ha på prom så att den blir lite poffigare :) klänningen blev sååå mycket finare med kjolen under! :)

Till middag åkte jag och Ashley till Panther Drive-In som öppnade idag för säsongen. Super gott var det! :)

Kvällen har jag spenderat här hemma med min värdfamilj och Ashley och vi spelade spel, apple to apple.

Imorgon så ska jag ta och cykla lite eftersom att jag inte kan springa med min hälsena, den läker aldrig! :(

Är jätte trött nu efter en väldigt lång dag så nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill!


godnatt&sovgott!

/johanna



Klänningen före!


och efter! :)




31 mars

Hejsan!

Nu har vi sommar! :D Var i skolan hela dagen och gick inte utanför dörrarna förens det var dags för friidrott. När jag gick ut så var det som att kliva in i en bastu! Klockan halv 7 ikväll hade vi 24 grader ute, så otroligt skönt! :) Det är första gången på 138år de inte har haft snö här i mars och de säger att det är som att det är maj ute. Så jag har haft en väldans tur jag som tycker om sommarn så himla mycket! :) Imorgon så åker shortsen på till skolan iaf!

Imorgon kväll så ska jag sova över hos Ashley och sedan så ska vi till Eau Claire på fredag, ska köpa en underkjol till prom klänningen jag ska ha så den blir lite poffigare :) Sedan ska jag köpa lite påsk presenter också!

Ska försöka att ta lite kort i helgen som jag kan lägga upp, har inte gjort det på ett bra tag nu!


Nu ska jag ta och sova, är väldigt trött!

godnatt&sovgott!


/johanna


RSS 2.0