30 augusti

hejsanhoppsan ! :)

Idag vaknade jag runt 9. Jag började med att se klart på filmen Marly & Me som jag somnade till igår. Den var väl OK, men ingen jag skulle kolla på igen :P När jag hade sett klart filmen gick jag upp och åt frukost och sedan gick jag tillbaka och la mig i sägen och slog på one tree hill :)

Kl.11.00 gick jag och Melissa ut och sprang. Efter att ha sprungit 3 varv runt området (2,2km) fick jag så ont i magen så jag gick in. 3 varv var nog en bra början också för jag har inte sprungit på länge. Men ska försöka börja springa några dagar i veckan för att jag funderar på att vara med i fridrott till våren och springa långdistans. Kan nog vara rätt kul :) Så måste börja träna redan nu så man kan få bra resultat ;)

Efter att ha duschat och gjort mig klar fixade jag och Melissa lite lunch. Efter att vi ätit och plockat undan så gick jag och kollade på one tree hill igen :) Det är så bra !

När Stephanie kom hem från jobbet så åkte vi till stallet och red :) Jag galopperade för första gången idag, vi galopperade över ängarna och det var så härligt! :D

På vägen hem åkte vi och köpte pizza och for sedan hem och satte oss i soffan framför en film med pizzorna i knät :) Filmen var nyss slut och nu sitter jag i sängen klar för att sova, men ska kolla på one tree hill innan jag somnar :)

Ha det så bra !

godnatt & sovsött :)


Vi red upp på nått berg :) och som ni ser så bor jag inte i nån stad! :P


Det är verkligen jätte härligt att rida här bland majsfälten :D det är så tyst och fint.


Här är jag och Tonto som jag brukar rida, men nästa gång ska jag rida en annan häst :P


Jag & Tonto ! :)


29 augusti

hejhej


Vaknade i ett tommt och tyst hus, väldigt skönt och vara för sig själv några timmar faktiskt medans de var i kyrkan! Klev upp och kollade ut genom fönstret, det hade slagit om till höst idag! Det var lite rått och blåsigt, så jag kollade på temperaturmätaren och det var ca 15 svenska grader. Uscha! Konstigt att vädret kan slå om så fort, i förrgår gick vi ute i shorts och linne, men idag hade jag en tjock tröja och jacka på mig!

Tog med mig datorn in till köket och gjorde frukost, satte sedan på ett avsnitt av one tree hill som jag kollade på medans jag åt frukost :) Sedan gjorde jag tee och pratade lite med mamma och pappa på skype :)

Min värdfamilj kom hem från kyrkan kl.13.00 så då åt vi lunch och efter att ha plockat undan i köket åkte vi till stranden och tog en promenad. Var inte dirkekt en fin strand. Den var steningt och det var en flod som gick förbi där och det såg inte så badvänligt ut :P aja, har sett den nu iaf :)

När vi kom hem igen åkte Doug och Stephanie till hästarna och jag och Melissa bakade chokladbollar :) När jag sa att det skulle vara 100g smör i så sa hon; Är du verkligen säker på att det ska vara så mycket smör ? Var lite snopet att höra från en amerikan :P haha.  Chokladbollarna blev rätt bra iaf och de tyckte om de, så de var ju bra :)

På kvällskvisten så satte vi oss och spelade nått spel tillsammas, det var rätt kul :) Efter att ha spelat klart så gick vi och la oss och nu ska jag slå på en film. Ikväll blir det Marley & Me.

Vet inte vad vi ska göra imorgon, Stephanie jobbar. Men vi pratade om att gå ut och springa några varv runt området. Får se hur det blir med det :)

Godnatt&sovgott :)


Här är en bild på stranden.

28 augusti

hej mina kära bloggläsare :)

Idag ringde min väckarklocka kl.07.45, men somnade tyvärr om och vaknade 07.10 igen, första gången jag försov mig :P Hoppa då ur sängen och bäddade den, klädde på mig mina träninskläder och satte upp håret. Hann inte göra så mkt annat...sen skyndade jag mig till köket och som gott som slängde i mig mjölk och flingor. Sedan packade jag ihop lite äpplen och grejjer som jag kunde äta under dagen. Därefter gick jag och borstade tänderna och fixade lite små saker och vipps så var jag klar på 20min :)

Doug skjutsade mig till skolan där bussen skulle gå ifrån, men när vi kom dit så sa de att matchen var inställd pga att det regnade så mkt där vi skulle ha matchen. Så det blev träning i 2tim istället. Min kropp kändes väldigt trött idag, det är nog för att jag har tränat så mkt de senaste 3 veckorna som min kropp inte var van vid innan :P Men det är bra!! För känns som om mina byxor blir mindre och mindre, men tyvärr så tror jag att jag blir större och större... Men man kan ju hoppas på att det är musklerna som växer :D Tycker inte det borde vara fett som gör mig större, för att jag rör på mig minst 5 dagar/veckan och äter inte så onyttig mat, min familj är faktiskt väldigt nyttig! Alltid hemlagat med grönsaker på bordet :)

Efter att ha kommit hem igen så satte jag mig framför skype som vanligt :P Pappa lade in lite pengar på mitt skype konto så jag kunde ringa hem till familjen Selander :) Douglas fyllde 18 idag så jag ringde och sa grattis till honom och sen pratade jag med min kära vän Viktoria. Det var kul, har inte pratat med henne på 4 veckor nästan :)

När Doug kom hem runt halv 4 så började han göra salsa, så jag hjälpte honom med att hacka grönsaker :) När vi var klar med salsan så var det dags för middag. Det blev lasange som Stephanie hade gjort. Efter att vi ätit och plockat undan i köket så åkte vi till Panther Drive-in och köpte mjukglass, hur god som hellst ! :D När vi hade ätit upp glassen oså så åkte vi till deras hästar och hälsade på de i hagen och kollade på solnedgången. Himlen var alldeles orange/rosa, så fint! :)

Kom nu hem för ett tag sedan och sitter i sängen klar för att sova, men ska nog slå på en film innan jag somnar :)
Har sovmorgon imrn för jag ska inte följa med till kyrkan :)

När de kommer hem igen så ska vi äta lunch och sedan gå på en promenad till stranden, har inte sett den än så det ska bli kul och se vad dom har för strand här :P

Men nu ska jag slå på en film, tror de blir ett one tree hill avsnitt!

Godnatt&sovgott !<3

27 augusti

tjenamossen ! :)

Idag har det varit en bra dag :)

Dagen började med att jag tog en liten sovmorgon, efter att ha klivit upp så åt jag frukost och tittade lite på tv. Sedan pratade jag med hela släkten på skype! Inte alla samtigt då, utan har suttit på skype några timmar under dagen :P

Kl. 14.30 kom Ashley och Britteny och hämtade mig, vi åkte till subway och åt mat och sedan åkte vi vidare till våran tennis match :) Hade hemma match idag för första gången. När vi kom dit så började de med att någon tog ett foto av tennislaget som de skulle lägga in i tidningen :)

Matchen gick bra som jag spelade, jag spelade med Britteny som vanligt, vi vann, 8-4 :) Efter matchen åkte jag, Ashely, Britteny och deras pojkvänner till Panther drive-in, det är ett matställe där de har hamburgare, korv m.bröd och liknande, de har även mjukglass som alla säger är väldigt god. Har tyvärr inte prövat den än, men ska göra det nån dag :) Jag åt korv med friterat bröd utanpå för första gången, kommer inte ihåg vad de hette, men det var grymt gott iaf :D Efter att vi ätit upp oså så skjutsade Ashley hem mig :)

Kom nyss ut från duschen och ska lägga mig och sova snart :) Ska upp kl.07.00 imrn för jag ska på match och bussen går kl.08.00 :P

Ha det så bra där hemma i Sverige!

Godnatt&sovgott :)


Brooke, Britteny & Ashely i väntan på att få spela :)


Full fart :)

26 augusti

Idag har jag för det mesta pratat på skype, pratade med chrisitina första gången på lite mer än 3 veckor. Har aldrig hänt att vi inte har pratat med varandra på så länge under våra 4år tsm :P Så det var kul :D

Annars har jag bara städat, Stepahnie ville att vi skulle städa badrummen idag så jag och Melissa har gjort det :)

Men nu ska jag snart åka på träningen, det blir kul !

hejdå :)

26 augusti

hejhej!

Var så trött när jag kom hem igår så jag orkade inte starta datorn :)

Men vi hade det väldigt kul hemma hos Ashley igår :D När jag kom dit så var det bara hon och Lindsey där, så vi att och pratade lite och spelade guitar hero.

Ashley hade gjort Mac and cheese till mig för hon hade hört att jag aldrig hade ätit det, och det var så himla gott!! :D

Efter att vi hade ätit så kom några andra tjejer också, så vi var väl ungefär 9st. Men efter ett tag åkte några ner till byn så det var bara jag Ashley och Lindsey kvar igen så vi gick ut och hennes pappa hjälpte oss göra upp en eld som vi satt runt och grillade marshmallows :)  Sedan kom resten tillbaka och vi hade en riktigt rolig kväll måste jag säga :)  Stephanie kom sedan och hämtade mig kl. 23.00.

När jag kom hem så hade min Doug fixat en telefon till mig! Och jag blev så himla glad ! Har verkligen haft problem nu när jag inte har haft nån. Om vi har haft borta matcher med tennisen så har jag alltid fått frågat min tränare om jag får låna hennes telefon och ringa och säga att vi är tillbaka oså :P Så det är skönt att jag har en egen nu :D

kl.15.00 har jag tennis träning idag så Ashley kommer och hämta mig för min Stephanie och Doug jobbar då.

Men nu ska jag kila, ha det så bra :)

Pusshej


Här kommer lite bilder :

Mac and cheese som hon gjorde till mig :)


Ashley och Lindsey :)


Jag och Ashley :)


Elden


Lindsey Ashley & Jag


Stjärna :)

Har tyvärr inga bilder på de andra tjejerna, vi knäppte alla kort när de var borta :P

25 augusti

hejhej ! :)

Idag klev jag upp kl.10.00. Riktigt skönt ! Åt frukost och sedan bytte jag till rena sängkläder, dammsög och städa lite på mitt rum :)

Har pratat med familjen, mormor&morfar, min faster Anna och Patrik och Andreas på skype idag ! :) Det är kul, känns inte som om man är så långt bort då :P Imorgon ska jag nog prata med Christina för första gången också om allt går som planerat :)

Ska snart åka till Ashely på tjejkväll, ska vara där kl 17.00 :) Det ser jag fram emot, ska bli kul och träffa andra tjejer också och lära känna dom lite innan skolan börjar :) Den börjar om prick 1 vecka idag !

Men nu ska jag kila, tar med mig kameran till Ashely så får se om jag hinner uppdatera bloggen med lite bilder innan jag går och lägger mig. Annars så gör jag det när jag vaknar imorgon :)

Pusshej & sov så gott där hemma i Sverige ! :)

24 augusti

hallå ! :)

Dagen började med att jag och Stephanie åkte till skolan för att bestämma vilka ämnen jag ska läsa under semester 1 och 2. 1 är innan jul och 2 är efter :) och det blir:

Semester 1:
U.S. History
Wisconsin History
Study hall - Det är tid för att göra läxor och plugga till prov
Economic
Mixed Choir
Children Development

Semester 2:
U.S. History
Wisconsin History
Study hall
Literature for enjoyment
Mixed Choir
Design - Där får vi lära oss hur vi möblerar rum på bästa sätt och hur vi andvända färger

Sen kommer jag ha tennis träning varje dag efter skolan fram till oktober nån gång :)

Som ni ser så ska jag inte ha matte eller no, och det känns bra ! :)

Vet inte riktigt i vilken ordning jag kommer ha dessa ämnen, men schemat kommer se likadant ut varje dag och varje lektion har man med olika människor. Lite skillnad från sverige :)

Efter att ha kommit hem så åt jag lunch och gjorde mig klar för att åka på tennis match. Vi spelade borta idag i Salt Lake. Jag spelade två matcher, första med Britney, och den förlorade vi. Sedan spelade jag med Brooke och då vann vi :) Sedan åkte vi hem och jag var hemma runt halv 8, har bara tagit det lugnt ikväll :)

Imorgon kväll ska jag hem till Ashely och vara med henne Britney, Brooke och några andra tjejer. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog kul! =D


Här är en bild från tennis matchen. Jag, Britney, Ashely, Brooke, Ellie och en tjej jag inte kommer ihåg namet på :)


Här är tennis planen vi spelade på

Nu ska jag hoppa i säng och sova tills jag vaknar för första gången på ungefär 2 veckor :P Har ingen tennis träning imorgon bitti för vi har match under dagen. Men jag valde att stanna hemma från den :)

Godnatt&Sovgott <3


23 augusti

åäö, nu har jag internet på min egna dator :D  Väldigt skönt måste jag säga!

Kom hem från Chicago idag, har haft väldigt kul men det är skönt att komma "hem" igen ! :) 

Berättar lite kort om vad vi gjorde under dessa dagar:

Första dagen började vi med en båt tur på floden genom stan. Sedan tog vi en taxi in till Michigan Avenue för shopping, blev inte så mycket shopping dock, men vi hade kul ändå :) Sedan åt vi middag på ett ställe där de även gjorde tårtor, så till efterrätt blev det tårta och de var grymt goda ! :P Efter att ha ätit oss popp mätta åkte vi tillbaka där vi startade och åkte ett pariserhjul, sedan åkte vi hem.


Båten vi åkte med






började även spöregna, men det var över efter 10min :)




På restaurangen, här är min värdfamilj och Dougs mamma som var med oss :)


från parisehjulet


Melissa och jag.


Andra dagen besökte Willis tower, USAs högsta byggnad, vi åkte upp till 203 våningen och kollade på utsikten över Chicago. De hade även en kub av glas som man kunde gå ut på och kolla rakt ner, det var lite läskigt och ta första steget ut faktiskt :P Sedan åkte vi till China Town och åt lunch och sedan åkte vi hem. Jag och Stephanie tog en promenad genom området och kollade på alla hus och pratade lite :) Sedan satt vi framför tvn hela kvällen innan vi gick och la oss.
Tyvärr glömde jag kameran denna dag så jag ska ta bilder från deras kamera, så jag lägger in dom så fort jag kan :)


Tredje dagen var riktigt tråkig, det började med att vi åkte till kyrkan, sen hem och åt lunch och sedan åkte vi till nån trädgård Dougs mamma ville visa oss. Den var grymt stor och jag såg 6st som hade bröllop där :P Efter det så åkte vi till nån restaurang och åt middag sedan hem och kollade på tv och sen gick vi och la oss.

Idag har vi för det mesta spenderat tiden i bilen, vi gjorde ett stopp på ett jätte stort outlet ställe och jag köpte en tröja, tshirt och ett linne :) Efter att ha kommit hem så packade jag upp och har tvättat lite kläder och sedan följde jag med Stephanie till stallet ooch hälsade på hästarna :)

Imorgon kl 9.00 ska jag till skolan och träffa nån som ska hjälpa mig med att välja vilka ämnen jag ska läsa. Det blir kul ! :)

Sedan kl 13.00 så ska jag på tennis match, blir kul att spela igen, har inte spelat på några dagar nu :) ska försöka knäppa lite kort också jag kan visa er :)

Nu ska jag gå och kolla om jag kan hänga lite tvätt och sen ska jag gå och lägga mig.

Ha det så bra, pusshej

19 augusti

hejhej! :)

Klev upp klockan 6 imorse for att prata med mamma och pappa innan jag aker till Chicago :) Har pratat klart med dom nu och ska snart ga upp och ata frukost innan jag ska ivag pa tennisen :)

Igar var vi i Mondovi pa match. Jag hade ju inte tankt och spela for jag inte har spelat sa mycket tennis an. Men dom tjatade pa mig och jag var fortfarande lite osaker. Sen kommer min coach och sager, du ska spela double med Brittney om 10min, sa gor dig redo ;)  Sa da var det bara att gora sig klar och ga och spela, vi har spelat veldigt bra tillsammans forut pa traningarna, och faktiskt sa vann vi den matchen :)) var riktigt kul ! :P

Pa kvallen sa var vi pa en hast tavling som forra veckan. Det ar ratt kul och kolla faktiskt :) Jag satt och kollade med min vardmamma medans Melissa och min vardpappa Doug tavlade. Sa vi satt och pratade ratt mkt, och jag kanner faktiskt att jag blir battre och battre pa engelska sa det ar kul ! :) har ju knappt varit har i 2 veckor an :P

Jaja, nu ska jag ga och gora mig klar infor tennisen, den ar mellan 8.00-10.00. Sen hem och duscha och satta sig i bilen och rulla mot CHICAGO! :D  Kommer hem pa sondag, sa skriver da eller pa mandag! Ni ska fa se lite bilder da ocksa ;)

Ska bli battre pa att lagga in bilder nar dom har fixat sa jag kan sitta pa min barbara :) Blir nog nasta vecka nar vi kommer hem!

Men nu ska jag skynda mig, ha det sa bra! :D

Pusshej

17 augusti

Hello ! :)

Min vardpappa forsokte fixa sa jag kunde ha internet pa min barbara igar, men da forsvann internett helt och hallet. Men nu har han fixat det :)  Dock inte internet pa min dator, men vi har internet iaf :D Sa jag har inte kunnat uppdaterat natt.

Men i lordags nar vi skulle aka till middagen akte vi forbi Stockholm, det var en lite by, det fanns nan resturang dar och lite andra sma butiker :) Sedan fortsatte vi till deras vanner och det var konstig mat vi fick dar! ! Man tog chips pa en tallrik, sen la man nan bonsas pa och till sist gronsaker. Det gick och ata, med det var ju inte supergott xD Sen nar vi hade atit gick vi ut och satte oss runt en brasa och pratade lite, sen for vi hem :)

Igar var vi och shoppade i Eau Claire! Det var ett stort shoppingcenter ! Shoppade tennisklader och lite andra klader :) Sedan for vi hem och at och sedan for vi vidare till hastarna. Vi red upp pa natt berg och dar var det en grymt fin utsikt ! Efter att ha tagit hastarna till hagen sa for vi hem och kollade pa tv, de alskar fritdott, sa vi satt och kollade pa de. Jag var super trott sa jag gick sedan upp och la mig och somnade runt halv 11 :)

Idag har jag spelat tennis, det ar verkligen jatte kul ! :) Och jobbit!
Imrn sa ska jag nog med Tennis lagit till Mondovi, vi har match. Ska inte spela imrn men tror jag foljer med och kollar nar de andra spelar :) 

Har ingen aning om vad som hander ikvall! Tror jag ska packa till Chicago resan, aker ju pa onsdag efter min Tennis och ar borta hela dagen imrn. Sa maste gora allt klart ikvall.

Men nu ska jag kila, kommer nog inte hinna uppdatera natt innan vi aker till Chicago! Men nar jag kommer hem darifran sa ska ni fa se lite bilder ! ;)

Ha det sa bra,
Pussshej ! :)


15 augusti

Kom hem fran kyrkan for ett tag sedan och nu har vi nyss atit lunch. De 3 timmarna i kyrkan var valdigt langa!

Senare ikvall sa ska vi aka till nagon och ata middag, pa vagen dit ska vi aka forbi natt stalle som heter Stockholm som dom vill visa mig.

Tyvarr sa far jag inte lagga upp bilder pa huset har, vet inte ritigt varfor. Jag fragade min vardsyster for hon satt bredvid mig nar jag tankte gora det och sa nej!  Men jag ska fraga min vardmamma ocksa!  Men ska knappa lite kort pa skolan och byn som ni kan fa se :)

Min vardpappa haller pa att fixa sa jag far internet pa min barbara dator, det skulle vara toppen ! :)

Nu ska jag kila,

Pusshej

fragade min vardmamma om det gick bra om jag la upp lite bilder, och det gick bra, sa har 2 bilder pa huset och omradet jag bor i :)



i det har huset bor jag :)


har ar omradet som jag bor i :)


14 augusti

hej mina kara blogg lasare :D

hoppas allt ar bra med er !

Inatt hade vi storm har med blixt och dunder, det var storm pa riktigt kan jag lova!!! Jag och Melissa satt och kollade pa film, sen somnade jag och vaknade till att det askade. Klockan var da ungefar halv 10. Sen gick vi upp, da var det som disco dar (dom har bara jatte sma fonster dar nere, och vi hade dragit ner rullgardinen dar sa vi hade inte sett att blixtrade), men det var som dag ute, det blixtrade hela tiden sa det var alldeles ljust ute! Och sa spo regnade det och blaste!  Det holl pa sa i ungefar 3tim om inte mer. Aja, somnade till slut iaf.

Klev upp 07.45 och gjorde mig klar for att aka till tennisen, min vardpappa skjutsade mig sedan dit till kl.07.45. Sen kom det en tjej som berattade att det var ett trad som hade fallit over hennes bil, sen kom det fler och fler som berettade samma sak. Och spring banan som ligger bredvid tennisplanen var helt full med sten och lera, det hade runnit med regnet ner fran skogen. Sa ja, det var ett riktigt ovader!

Efter tennisen fick jag skjuts hem av en kompis mamma, satte mig vid datorn och pratade med min faster Anna och Robert over skype. Sen pratade jag med mamma, pappa och min lillasyster och sen med min farmor och farfar! Det var roligt och prata med dom ! :) 

Sedan var det dags for lunch, efter det gick jag och Melissa ut i solen OCH varmen, det ar ca:37-38grader i solen!!! Grymt varmt. Aja, jag kampade med att fa bort min nagelforstarkning for den hade blivit sa ful, och sen malade vi naglarna! :)

Efter det sa bakade jag och min vardmamma en sockerkaka, dom hade aldrig atit det forr, och dom gillade det verkligen! :)  Sen har jag inte gjort sa mkt mer idag, jag Melissa och min vardpappa har spelat Wii ocksa :)

Blir nog en tidig kvall ikvall, ar valdigt trott!

Imorgon sa ska vi upp och ga i kyrkan, kan ju passa pa att beratta att i den har familjen ber vi bordsbon, nattbon och vi ber om vi ska aka nanstans!  Lite ovanligt for mig :P Men det ar bara att acceptera!

Nu ska jag kila, ha det sa bra dar hemma!

Pusshej



Har ar en liten bild pa mitt rum! :)

11 augusti

hej sverige!

har i Durand har jag det valdigt bra, igar hade dom partyt och jag traffade massor av tjejer, var riktigt kul :)  dom hade tusen fragor och jag fick komplimanger for allt xD  haha, man ar ratt popular har som svensk!

i morse borjade tennisen, det var kul, men jobbigt att spela i 30grader och stralande sol! ska spela varje morgon den har veckan 8-10.

var och halsade pa min vardpappa Doug pa hans jobb med med min vardmamma Stephanie och min vardsyster Melissa, han hade en overraskning till oss, vi ska och se taylor swift den 1 okt i Minneapolis :D Melissa lyssnar pa henne hela tiden :P 

om 1,5 veckor aker vi till chicago, vi ska bo hos Dougs familj. Vet inte riktigt vad vi ska gora dar, men vi ska ga pa stan osa :)

Jag har knappt en sek ledig har, men forsoker skriva sa ofta jag kan!

Ska forska lagga in lite bilder nan dag ocksa!

Nu ska jag kila, ha det bra!  

Pusshej

9 augusti

nu har jag sovit har hos min vardfamilj i 2 natter! jag har det jatte bra har!  mitt rum som de hade gjort om var super fint, det ar lila och jag gillar det verkligen jatte mkt :)  min sang ar jatte skon ocksa :D

igar borjade dagen med att vi var i kyrkan, inte alls som i sverige, vi ungdomar traffades och pratade om olika saker och sen lysnade vi pa en vuxen som pratade tsm med dom vuxna. det var helt ok!

sedan akte vi hem och bytte om och for sedan pa brollop, det var kul !

Imrn ska dom ha en valkommst middag for mig och har bjudit hit massa folk for att jag ska fa traffa vanner, det blir valdigt roligt!

Senare i veckan ska vi till skolan och fixa lite saker och anmala mig till sporter, jag ska spela tennis tror jag :)

jag forska skriva sa ofta jag kan ! men nu ska jag ga och hitta pa ngt med min vardsyster Melissa!

Ha det sa bra!

Pusshej

vädret

har ju varit så fult väder hela sommaren nästan, men hörde att det var väldigt fint väder hemma i sverige nu, då tänkte jag: ja såklart att det ska bli fint väder när jag ska åka bort...typiskt!  men så kollade jag nu vad det ska bli för väder där jag ska bo, det ska vara solar hela nästa vecka och mellan 28-34 grader varje dag :D  sköönt!  hoppas verkligen dom har rätt ! :)


på väg till familjen 7 augusti


New York 6 augusti:

bussen rullade från hotellt kl.08.00, vi åkte ganska länge för att det är så grymt mkt trafik! man smyger fram på gatorna här! vi åkte då till world trade center platsen, det var inte så himla kul, var bara som en arbetsplats, aja, ahr sett vart dom har stått iaf :)

sen åkte vi vidare till brooklyn bridge, därifrån var det en fin utsikt över massor av höga hus!

sedan var det dags för shopping på manhattan. hade väldigt roligt idag faktiskt med amanda och maria! :)  blev inte så himla mkt shopping idag heller, men vi hade roligt ändå :) tänkte spara lite pengar så jag kan shoppa när jag kommer till min familj! :)

imrn åker jag vidare till min familj i Wisconsin, vi ska träffas nere i receptionen 04.45...riktigt jobbigt! sedan åker vi till flygplatsen och mitt flyg går 07.10. ska mellanlanda på 2 ställen också, i Atlanta och Minneapolis. jag är faktiskt lite nervös inför det för jag ska flyga helt själv dit och mellanladningarna är på jätte stora flygplatser :P men det går säkert bra!


här kommer lite bilder från gårdagen:

world trade center platsen, bara bygge.


brooklyn bridge


träffade på en rolig polis på manhattans gator också ;p




7 augusit

kunde inte uppdatera igår för internet krånglade så mk! sitter nu på flyget till min värdfamilj, eller jag har en mellanlandning kvar i Minneapolis, men sen är jag framme :D det har gått jätte bra att flyga själv, var vädigt nervös inför det, men det har gott kanon bra ! är lite nervös faktiskt för att träffa min blivande familj under dessa 10 månader. men dom verkar så trevliga så de kommer nog bli bra :)  ska bli så himla roligt stt komma till huset. dom har gjort om hela mitt rum, målat om, bytt möbler och fixat och donat. de verkar ha jobbat jätte mkt med det!  ska bli otroligt roligt att se :) 

nu ska jag försöka sova lite innan vi landar, var uppe 03.40 imorse :o

ska försöka skriva lite ikväll om jag får nån tid om hur min familj är :D

ha det så bra där hemma i sverige!  pusshej

New York

WOW, manhattan var grymt! hur höga hus som helst!  verkligen jätte coolt! efter att ha blivit guidade på dom där ställena som stog på schemat fick vi 5 timmar till att gå runt och kolla för oss själva och shoppa! det var hur stort som helst men massor av affärer, var tyvärr väldigt dyrt i de flesta affärer så det blev inte så mkt shoppa :P men en I <3 NY blev det iaf och lite andra små saker :) 

nu är vi tillbaka på hotellt iaf, äs jätte trött, har gått hela dagen och det var verkligen jätte varmt här idag, var runt 30grader, men dagen har verkligen varit värt det!

här kommer några bilder:

MANHATTAN


china town


där sålde dom grönsake bla grönsaker, fisk...


och levande grodor :o


efter att ha vare på star bucks satte sig amanda, maria och jag och vilade bena :)
time square :)


såg även en gul skolbuss :D


nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan blir det nog att sova. ska och besöka world trade center platsen imrn och bussen går kl.08.00 :P

pusshej


New York

nu sitter jag här på hotell rummet i New York, så skönt att äntligen vara här!!! har varit en lång resa. den började i måndags kväll kl.00.35 med buss mot arlanda. Skoogh och viktoria kom och hämtade mig hemma hos mig efter att jag sagt hejdå till min familj, väldigt jobbigt faktiskt. men känns mkt bättre nu :)
 
vi åkte ner till kvissle där bussen skulle gå ifrån, sedan kom pontus, douglas, christina och andreas också och vinkade av mig! var väldigt jobbigt att säga hejdå till dom också!
 
sedan satte jag mig på bussen mot arlanda, den var propp full och det var svin kallt. sov en timme under denn resan och var framme 05.30 på arlanda. gick och åt frukost och sedan mötte jag upp gruppen halv 8.

sedan gick flyget 11.30, lyfte en timme sent. flygresan tog ungefär 8 timmar, var inge vidare god mat och svin kallt! men lyckades sova 2 timmar ungefär iaf :) landade 13.20 lokal tid. så vi fick några timmar på köpet :)

när vi kom ut från flygplatsen så var det skit varmt, så när vi kommit till hotellet kollade vi så internet funkade, sedan gick vi ner till poolen och badade. vårat hotell ligger precis bredvid flygplatsen så när vi låg i poolen lyfte ett flygplan mitt ovanför oss, det var verkligen skit nära! var lite läskigt faktiskt :P
 
sen under kvällen har vi bara umgåtts vi i gruppen och ätit middag oså :)
 
imrn ska vi upp tidigt ! bussen går kl. 8 från hotellet. så här här ser programmet ut imrn:
 
tour on manhattan to include lincoln center, walk in central park, harlem, fifth avenue, rockefeller center, st. patrik´s cathedral, times square, greenwich village, soho, little italy and chinatown. sedan kl.13.00 så har vi lunch, sedan får vi tid till shopping oså :) blir nog en bra och lång dag :) ska bli grymt kul! nä, nu ska jag sova, har varit en väldigt lång dag!!

GODNATT


vårat hotell rum, och amanda med sin dator i knät :)poolen :)

USA

nu är det bara några timmar kvar innan jag sätter mig på bussen till Arlanda för att sedan ta flyget till New York, NEW YORK, here I come!!!

bussen går kl.00.35 från kvissleby sedan kommer jag fram till Arlanda kl.05.30 och sedan går flyget 10.40 :)  nu ska jag kolla så att allt är i sin ordning och säga hejdå till min familj, sedan bär det av!

det är här jag kommer finns för det mesta under mina 10 månader i Wisconsin som jag ska till ! så ni får hålla utkik här om ni är intresserade om vad jag gör på dagarna :)

för mina nya läsare så kommer jag bo hos en familj som består av min värdmamma Stephanie, värdpappa Douglas och deras dotter Melissa som är ett år yngre än mig :)  dom bor i Durand, Wisconsin.

ha det bra här hemma i sverige!  & jag kommer sakna alla mina vänner här hemma och min familj jätte mkt!!  men som tur är kommer jag tillbaka :D

HEJDÅ!

RSS 2.0