New in

Jeansväst från Monki, Linne från Monki, Armband från Glitter, Kuvertväska från Gina Tricot, BH från HM, Skor från Skopunkten

30 mars

Hej!

Sitter just nu hemma hos Hampus pappa och är barnvakt åt hans 2 syskon. Jag sitter och gör en engelska uppgift som ska vara inlämnad innan 12 ikväll. Rolig barnvakt...
Imorgon ska jag upp rätt tidigt för att sedan åka in till birsta med Antonia. Vi ska shoppa nått fint tills kvällen för då ska vi nämligen på Den svenska björnstammen på stads! Ska bli riktigt kul och är riktigt taggad! =D Ska även föra med några super trevliga brudar som vi ska gå med så att det kommer bli en kanon kul kväll!
Nä nu ska jag skriva klart den här uppgiften så jag kan njuta av kvällen ett tag innan jag ska sova!
Ha en bra kväll! Puss



28 mars

Hej bloggen!

Var huuuur längesedan som helst jag skrev här! Har faktiskt saknat det lite till ifrån, men har övertygat mig själv att jag kommer ändå inte ha tid för att skriva så har loggat ut lika snabbt som jag loggat in. Men nu kan jag inte hålla mig så har bestämmt att här kommer jag att skriva när jag har lust och tid! Det kan bli varje dag, nån gång i veckan, nån gång i månaden, varannan månad. Ja inte vet jag, skriver när jag har nått att skriva :)

Idag kan jag ju berätta att skolan var helt meningslös, gjorde ingenting! Gick ner på gymmet på hålet iaf och sprang/gick i 60 minuter vilket var väldigt skönt! Sedan jag kom hem har jag pluggat bättre än någonsin vilket var en himla tur eftersom att jag har TVÅ prov imorgon!

Nu ska jag krypa ner under täcket och plugga det sista innan jag somnar!

Godnatt, kram




RSS 2.0