god morgon

gårkvällen spenderades tillsammans med en massa roligt folk på en halloween fest, riktigt kul! :) glömde dock helt bort kameran så det blev inga kort.

Vaknade för ungefär en timme sedan, så har nu ätit frukost och gjort mig klar. Om cirkus 20min så rullar jag och min familj mot Hudiksvall för att hälsa på släkt, trevligt trevligt! :) Tro det eller ej, men jag ska köra! Ska bli riktigt kul!

hörs sen!


/johanna

gårdagens inköp




fredag kväll

ÄNTILGEN LOV!

Denna fredag började väldigt tidigt idag på H&M´s frukostshopping med Ronja! De hade 20% rabatt på hela sortimentet :) Hittade lite saker som fick följa med mig hem.

Efter skolan så åkte jag och mötte upp min far på ICA. Mamma har varit i Stockholm torsdag-fredag så vi betämmde oss för att ordna en fin middag till henne. Vi inhandlade lite smått och gott och sedan körde vi vidare hemmåt. Pappa lagade mat och jag och min syster fixade och donade med lite andra saker! Jag övningskörde med pappa och hämtade upp mamma på tågstationen runt 6, när vi kom hem så åt vi en väldigt god middag! Kycklingfilé med bacon och fetaost och ris till det :)

Efterrätten blev friterade bananer och glass som vi åt tillsammans med våra grannar framför idol! Mycket mysig fredags kväll måste jag säga!

Nu ska jag ta och plugga lite körkorts teori tror jag! Sedan sova. Imorgon jobbar jag 15:00-20:20 och efter det ska jag vara med Viktoria :)

Bilder på mina inköp kommer imorgon, min kamera dog...


/johanna

lite shopping








träningsvärk

Nu var det redan onsdagskväll, veckorna går otroligt fort måste jag säga!

För någon dag sedan så sa jag ju att det var slut på soffpotatis livet, och det är det ;) Har varit hurtigare än någonsin denna vecka. Köpte ett prova på månadskort på Gold´s. Så i måndags gick jag och gymmade med min käre vän Jonathan, i tisdags gick jag på ett body pump pass och idag på min 3 timmar och 40 minuters hål timme gick jag på ett kombinerat step och core pass, 1 timme totalt! Riktigt kul! Har dock en väldig träningvärk...känns jobbigt men ändå jäkligt bra! :D Imorgon så ska jag vila, men på fredag kör jag igen! Tror jag och Ronja ska gå på funktionell puls, härligt!

Idag efter skolan så gick jag på stan med mamma, blev även en sväng på birsta. Blev lite smått och gott! Bla. en vinter jacka, men jag är inte helt övertygad om den än, så får se om den får värma mig i vinter eller inte! Imorgon tänkte jag lägga in lite bilder på några prylar som har gjort mig lite fattigare denna vecka. Så kolla in då :)

Nu har pluggat lite och känner mig ganska förberedd inför morgondagen så nu tänkte jag krypa ner under täcket!

puss & godnatt


/johanna



grattis världens bästa mormor

Eftersom jag vet att du läser min blogg så ska du få ett alldeles eget inlägg idag på din stora dag! :) Jag hoppas att du har haft en bra dag! Vi syns på söndag! :)

/johanna

25 oktober

hejsan!

Även fast att det är måndag så har det varit en bra dag idag :)

Skoldagen flöt på och jag har insett att jag har inte allt för mycket plugg denna veckan innan höstlovet vilket känns väldigt skönt!

På lunchen så gick jag på stan med mina brudar! Hittade 2 koftor (vet dock inte om jag ska behålla båda), ett par leggings och träningskläder! (y)

Efter skolan så tog jag steget till ett hurtigare liv! Ja, nu är det slut på soffpotatis livet! Jag köpte ett träningskort på gold´s gym vilket kännes väldigt bra! Köpte inte bara kortet utan tränade med jonte ca: 1,5 timme också vilket känns ännu bättre ;) Var faktiskt väldigt kul!

Kom hem klockan 8, då gjorde jag en fruktsallad som jag åt och sedan pluggade jag! Nästan klar med min engelska som ska lämnas in imorgon :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att john blund kommer och hälsar på mig snart!

Imorgon börjar jag 13:30 så jag tänkte åka in lite tidigare och gå på ett body pump pass klockan 11:30 innan skolan!


Nu säger jag godnatt!

/johanna


00:01

godkväll!

Fikat byttes ut mot lunch på barista tillsammans med min gamla klass kompis jonathan på Barista! Åt en kyckling & pasta sallad som var otroligt god! Vi åt och pratade bort ungefär 1,5 timme där, riktigt mysigt! :)

Efter det gick vi hem till honom igen och jag läste ut min bok medans han kollade på tv, min recension är t.o.m. nästan klar nu! Mamma kom och hämta mig runt kvart över 4 och vi åkte på lite ärenden och sedan begav vi oss hemmåt, middagen bestod av mat från MAX som köpte med oss efter vägen :)

Kvällen har jag tillbringat till lite plugg, men tog en paus och åkte till Maria och sa hejdå. Hon åker till Australien imorgon på 4 veckors praktik! Vi blev även bjuden på gott fika så det var ju trevligt! Inte fel med lite fika och gott sällskap sådär på kvällskvisten ;)

Nu ska jag kolla på the back up plan!

godnatt


/johanna

onsdag

hallå!

Skoldagen bestod endast av 1 lektion idag, Rättskunskap. Slutade då 10:05, skööönt!

Sitter nu hemma hos jonte, han står i duschen så tänkte passa på att läsa lite ur min bok. En recension måste vara skriven imorgon som sedan ska skickas till min svenska lärare.

När jonte är klar tror jag vi ska gå och ta en fika eller nått :)

Nu ska jag spänna mina ögon i min bok.

hörs senare!

hårmodell för sebastian

Måste börja med att säga att det har varit en så otroligt rolig dag! Vi började på sax&kam imorse klockan 9:00, de fixade allas hår och sminkning. På mig så gjorde de en glansinpackning med färg i så det är lite mer sandfärgat, ser ut som lite guld brunt på något sätt, är rätt nöjd med färgen faktiskt. De bestämmde sedan att Karin (hon som höll i allt) skulle klippa mig på scenen framför alla som var där och kollade, men hon klippte topparna oså innan så hon kunde koncentrera sig på de lite mer anvancerade sakerna på scenen.

Sedan var det dags att bli sminkad, där fick man inte vara med och bestämma alls om hur det skulle bli, så det blev som det blev! Kan inte riktigt påstå att jag blev speciellt nöjd, det var bra sminkat men jag tyckte inte riktigt att det passade mig :) När alla var klar gick vi upp på Våningen där vi skulle ha visningen. Karin gav oss kläder och skor som vi skulle ha, fick inte bestämma så mycket på den fronten heller, men det blev väl helt okej iaf! Blev sedan lite mer fix med smink och hår innan vi begav oss mot visningen.

Karin klippte mig som sagt på scenen och jag hade inte riktigt någon aning om hur det skulle bli, vi hade bara kommit överens om att jag skulle få behålla längden och att en lugg skulle nog klippas. Som hårmodell fick man inte visa några ansiktsutryck om det gjorde ont när hon kammade oså, och det var väldigt svårt kan jag lova! Kunde tyvärr inte hålla minen för skratt, Karin och hennes medarbetare Hasse var så grymt roliga så det gick bara inte! Men lite skratt måste väl vara bättre än massa konstiga miner iaf, eller hur?

När hon var klar med klippningen så var det dags att gå på en catwalk, hade tränat på koreografin typ 3 gånger, men det gick väl helt okej ändå, några missar gjorde man väl, men man ska väl vara glad att man inte snubblade eller nått iaf!

När vi alla var klara så ställde vi oss runt scenen och alla frisörer som var på visningen kom fram och kände på vårat hår och fotograferade oss och sedan så var det slut och jag var några erfarenheter rikare! :)



Ronja får slingor


Träning träning


ännu mera träning, mitt hår var inte klippt än


Lite förbättring av smink...


och hår


Ronja väntar på sin tur, hennes hår var inte klart här, Hasse gjorde det på scenen

Mitt resultat:
 
Före


Efter, hade tagit bort lite smink där, såhär såg det ut tidigare:


Det var egyptiskt tema


Blev rätt nöjd med håret faktiskt, har fortfarande kvar min längd men har ändå fått en lite roligare frisyr! Tummen upp för Karin!



Nu ska jag sova, klockan är alldeles för mycket, ska nämligen upp 6...

godnatt!


/johanna



yeeeah

Nu tänkte jag ta och berätta om den halv galna saken som jag funderade över, och jag har gjort det!! I fredags så såg jag en annons i tidningen om att SEBASTIAN sökte hårmodeller och det skulle vara en uttagning som man kunde gå på. De behövde tjejer som de kan klippa, färga och göra uppsättningar på! Jag tyckte det lät super roligt så jag gick dit idag och tog även med mig min vän Ronja! Uttagningen var på Elite Hotel Knaust i stan. Det började med att vi fick sätta oss runt ett bord tillsammans med de andra sökarna, vi var sammanlagt bara 9 personer. Sedan tog tjejen som tog hand om det där kort på var och en. Hon började med att säga att hon behövde 9 stycken och det var 9 stycken som satt runt bordet, så hon frågade om alla kunde vara med hela dagen imorgon och det kunde vi. Hon började sedan fråga vad vi skulle kunna tänka oss att göra oså och sedan fick vi lite information.

Vi ska samlas klockan 9 på sax&kam i stan och tillbringa hela dagen där, de ska fixa vårat hår, sminka oss och sedan sätta ihop en outfit, de hade lite kläder men man skulle även ta med sig egna ifall att de inte skulle passa, och bara svart ska det vara. Höga klackar skulle man också ha med sig, gärna så höga som möjligt sa dom ;) Vi ska nämligen gå mannekäng uppe på våningen för massa frisörer från hela landet på kvällen mellan 19:00-21:00. Börjar nästan bli lite nervös, men det ska ju samtidigt bli så grymt kul! Jag undrar vilken frisyr jag kommer därifrån med!?

Bilder kommer när jag kommer hem!


Nu måste jag sätta igång och plugga, har massor att göra!


/johanna




please don´t let me go-olly murs

Normally I try to run
And I might even want to hide
Cause I never knew what I wanted
Til I looked into your eyes
So am I in this alone?
What I'm looking for is a sign
That you feel how I feel for you
Baby please don't let me go


10 oktober

Har även avklarat en arbetsdag idag! Arbetstimmarna passerade förbi väldigt fort och jag fick även lära mig en ny sak :) När jag kom hem runt halv 4 så fikade jag och sedan tog jag en tupplur och vilade hjärnan lite, matte stod på schemat! Blev inte så många mattetal denna kväll, men några frågor fick sina svar iaf! Resten av tiden har väl gått till att prata lite med mina päron, ätit bullar, ätit annans, suttit lite vid datorn, spelat piano, ätit lite mer bullar, gjort en ansiktsmask och nu sitter jag här i sängen och ska kolla på en dokumentär om fallet Da Costa som vi ska skriva en uppsatts om på rättskunskapen.

Imorgon så ska ska vi på studiebesök på sundsvalls tidning med svenskan, är väl inte så jätte intresserad av sånt där, men men, kan ju bli intressant ändå!

Ja imorgon är det ju den stora dagen, haha ;) Berättar imorgon för jag kan ju ångra mig över natten ;)

Nu ska jag tryck på play!

godnatt


/johanna



weheartit

love happens

Mina timmar på jobbet gick väldigt fort, det var fullt upp hela dagen! :) Väl hemma så åkte jag och lillasyster ner på ica och handlade lite grejor till middagen, mamma och pappa är inte hemma så vi fick fixa det själv :) Blev lövbiff med pommes och sås, riktigt gott blev det!

Har precis duschat och ska nu kolla på film, det blir love happens, hoppas att den är bra!


/johanna


fredag kväll

Gårdagskvällen blev kanon! Kina maten var ju väldans god och hockey var ju faktiskt förvånadsvärt roligt att kolla på, mycket bättre live än på tv! :)

Idag började jag 11.20, det började med engelska och sedan datakunskap. Efter att ha slutat så gick jag och Ronja på stan en snabbis och sedan vidare till Barista där vi skulle fika med Jonathan, men det slutade med att vi även fikade med några av Ronjas kompisar också, riktigt trevligt var det iaf! :)

Middag blev det hos farmor och farfar, firade farmors 70års-dag som egentligen var förra fredagen med då var hon inte hemma så det blev idag :) Det blev thailändsk/kinamat som någon bekant hade gjort vilket var väldigt gott och sedan blev det såklart tårta på det!

Hehe, nu äre så att jag funderar på att göra en ganska galen sak, fast ändå rolig! Men jag tänker inte berätta vad det är innan jag är säker på om jag ska göra det eller inte. Så ni får vara nyfikna tills på måndag ;)

Nu ska jag ta och lägga mig för att jag ska upp och jobba imorgon :) Jobbar mellan 10:00-17:00.

godnatt och sov så gott!


/johanna





never regret something that once made you smile

halllå bloggen!

Sitter nu på datakunskapen med Emma, som uppgift hade vi att komma på en reklamfilm som vi sedan ska göra. Jag kan lägga ut den när vi är klar :)

Efter skolan så ska jag på kina restaurangen Ming Place men familjen och farmor, ska bli super gott! Var ett tag sedan jag var där nu. Efter det ska vi på ett litet ärende och sedan bär det av till Timrå för att kolla på hockey, Timrå-Skellefteå tror ja det var. Det blir min första riktiga hockeymatch, de ni ;)

Nu ska jag fortsätta arbeta.


/johanna



sleep tight

Nu kryer jag ner under täcket och kollar på film. myspys.

sov så gott


/johanna

6 oktober

Idag slutade jag skoldagen kl.10:10. Åkte då hem och fikade och sedan la jag mig i soffan framför tvn och halvsov lite till och från i några timmar, och gud så skönt det var, och behövligt! När mamma kom hem 16:20 gick vi ut i skogen för att plocka svamp, hittade massor! :) Hade med mig kameran och precis när jag startaden den så dog den...Vi fick ta och ge oss när det började mörkna, kom precis hem så var ute lite mer än 2 timmar. Blev lite motion på köpet också vilket inte var helt fel ;)

Nu ska jag hjälpa till med maten så den blir klar lite fortare, magen skriker!


/johanna


good night

Min powerwalk med mamma var bra, mamma går lite väääl fort, men annars så :) Är nu nyduschad och har kollat lite på tv och pluggat matte. Nu väntar sängen och en film, blir remember me!

/johanna





powerwalk

nu går jag på en powerwalk med mammsen och hunden. ska bli skönt i denna mörka höstkväll!

/johanna 


dagens outfit


5 oktober

Denna dag bröjade med att hela skolan samlades för en minnesstund för våran lärare som gick bort igår. Verkligen jätte tragiskt! Det är svårt att förstå att det har hänt! Vi hade inga lektioner idag så vi fick gå hem runt 13:00.

Sitter nu hemma och pluggar, tänkte ta en paus och fika lite, magen ropar efter mat! Får se om det kanske blir ett body pump pass ikväll, eller en powerwalk. Får se hur jag känner senare, någonting blir det iaf! :)

/johanna


skolan

godmorgon!

sitter nu på skolan och har precis haft svenska, hade en redovisning om mig själv, gick väl bra tror jag!

Helgen har varit helt okej, i fredags blev det utgång med några trevliga prickar, jobbade i lördags 15:00-20:20 och igår blev det plugg för hela slanten!

men nu ska jag kila, have a great day!


/johanna

1 oktober

Börjar med att säga grattis till världens bästa farmor som fyller 70år idag! Tyvärr är hon inte hemma så kan inte gratta henne, det får bli när hon kommer hem igen! :)

Just nu sitter jag på engelska lektionen och väntar på att läraren ska ha förhört alla på verben som vi hade i läxa tills idag, vet inte riktigt vad vi ska göra sedan.

Kl.13:00 så ska min klass på en föreläsning, kom inte riktigt ihåg vad det var om, men tror det var reklam och grejer. Ska bli intressant!

Slutar 14.20 idag, ska då ta bussen hem och greja och fixa och sedan bär det av på trevligheter :)


Vi hörs senare!

/johanna


RSS 2.0