21 december

Förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga!

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga att imorgon efter skolan så rullar vi iväg mot Tennessee! Stannar på ett hotell över natten, men samanlagt så kommer vi att ha 15-16 timmars bil resa. Det ska bli kul att få se allt som vi paserar! :)

Kommer att vara i Chicago över nyår och jag kommer hem sent på lördagen den 2 januari, söndag den 3 kommer massor av bilder från resan och på alla mina julklappar!

Kommer nog inte ha möjlighet att blogga under resan, men jag är som sagt tillbaka den 3 januari så kika in på bloggen då! :)

Jag hoppas att ni får en God Jul och ett grymt Gott Nytt År! :)

Nu ska jag sova mina vänner!

Jag saknar er alla där hemma!

pusspuss


/johanna

18 december

hejsan!

Idag har det varit en väldigt bra dag! :)

I skolan så började vi att kolla på massa dekortaioner till prom som vi ska ha den 1 maj, sedan så tog jag även hem en "bäbis" från child development. Det är som en docka fast du måste sköta om den som en riktig bäbis. Jag har ett armband med någon magnet, så om bäbisen börjar gråta måste jag snabbt sätta magneten i ett hål i ryggen och om det piper när jag gör det så kan den vara hungrig så jag måste "mata" den, behöver ny blöja eller att den måste rapa så jag måste slå den lite lätt på ryggen. Om det inte piper så kan det vara för att den är för varm eller för kall, eller obekväm och ibland gråter den bara för att gråta.

När jag kom hem så sov den ungefär två timmar, sedan så satte den igång! O herregud vad den har gråtit, vi har turats om här i familjen och tagit hand om den! Nu har den somnat iaf och jag hoppas att den sover hela natten! :)

När Stephanie kom hem från jobbet så hade hon köpt med sig två klänningar och ett par skor, de var jätte fina och jag ska behålla alla tre saker :)

Lite senare på kvällen så bestämde vi oss för att öppna alla julklappar för vi vill inte ta med dem när vi åker till Tenneessee på tisdag eftermiddag, så vi bestämde oss för att göra det ikväll för de andra dagarna kommer att vara så stressiga.

Jag fick så himla många fina saker! Visar allt imorgon! :) Och ett stort tack till alla er där hemma som har skickat julklappar! Jag tycker om allting super mycket och jag saknar er! :)

En liten sak som betydde så mycket var en sak från farmor och farfar, allt som de hade filmat under tiden jag var yngre hade de fixat in på skivor :) Så himla roligt att kolla på när jag umgås och skrattar med min familj och vänner där hemma nu när jag inte kan träffa de! Tack så hemskt mycket för det! :)

Men som sagt, allt var super fint och bra! :)<3

Imorgon så ska jag till kyrkan med min värdfamilj, de har ett jul program imorgon, måste ta med mig "bäbisen" så jag hoppas att den håller tyst! :P

oops, den började nyss gåta så jag fick byta blöja! :P

Nu ska jag ta och sova så jag orkar kliva upp imorgon!

godnatt&sovgott! <3

/johanna


Min lilla bäbis, det är en flicka och jag döpte den Marilyn :)


I hennes lilla stol


Jag i min nya klänning och skor. Har ingen bild på den andra klänningen.


15 december

hejsan!

Har bara tid att skriva ett snabbt inlägg för jag måste verkligen sova!

Förlåt för att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, men jag har så fullt upp att  jag inte har tid! Jag klagar på att jag inte har något att skriva, men nu när jag har så har jag inte tid!

Aja, besökte iaf gymmet efter skolan och sedan åkte jag hem och duschade, åt, gjorde läxor och tvättade. Sedan åkte jag till basket matchen och kom hem därifrån runt 21.00. Fikade lite och vi pratade på, Doug visade mig även vilken väg vi ska ta till Teenessee nästa tisdag, kommer bli 160 mil dit och kommer att ta 15-16 timmar, blir en väldigt lång bilresa!

Men vi ska göra massa roliga saker där iaf, så det är nog värt det! :) På vägen hem så stannar vi i Chicago hos Dougs mamma över New Year! :D

Imorgon efter skolan så ska jag åka med Ashley och fixa de sista julklapparna!

Nu måste jag sova, blev sent igår!

godnatt! <3


/johanna

sankta lucia

hallå!

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men hade fullt upp hela dagen och det har jag haft idag också.

Började med att jag, Melissa och Doug åkte in till Eau Claire och fixade lite julklappar och åt lunch. På vägen hem så stannade vi och hälsade på Stephanie på sjkuhuset där hon jobbar, hon tar han om nyfödda bäbisar, så vi fick se några bäbisar som låg och sov, de var sååå söta! :)

När vi kom hem började jag baka lussekatter och sedan gjorde jag en pepparkaksdeg som ska vila kylen tills imorgon när vi kommer hem efter skolan! :)

Klockan 18.30 kommer några kompisar till mig och Melissa hit och vi ska ha ett litet christmas party :) Blir nog kul med massa god mat!

Nu ska jag ta och sova för imorgon så ska jag upp och springa innan jag går till skolan!

godnatt&sovgott! <3

/johanna


11 december

Hejsan!

Idag var det -25 grader ute när jag åkte till skolan! Det var väldigt kallt kan jag lova! Skolan gick bra och dagen gick väldigt snabbt iaf! :)

Efter skolan kom Doug och hämtade mig och Melissa och vi åkte hem och fixade lite saker och Doug lagade mat. Fick även alla julklappar min familj och släkt har sänt mig! :D Men väntar med att öppna de till jul såklart :) När vi hade ätit så skjutsade Doug mig till Ashley där vi skulle dekorera kakor! :) Makayla och Zak var också där.

Efter att ha dekorerat massa kakor så skjutsade vi Makayla till donken för att hennes pojkvän skulle hämta henne där, efter det så for jag, Ashley och Zak runt byn och kollade på alla jul belysningar de har i trädgårdarna :P

När vi var klara med de så skjutsade de hem mig och nu sitter jag här i min säng och ska sova snart! :)

 
Zak, Ashley och Makayla :)


våra fina kakor :)


De hade massor av lampor!!!


Detta hus har enormt mycket lampor! Fulla trädgården och huset.


Nu ska jag ta och kolla på en film innan jag somnar!

godnatt&sovgott! <3


/johanna





10 december

hejsan hoppsan!

Hade svomorgon imorse och började kl.10.10, var väldigt kallt imorse, -18 grader!!! Dagen gick fort och efter skolan gick jag, Doug och Melissa till gymmet i en timme! :)

När vi kom hem så åt vi lite mat och sedan har jag haft fullt upp hela kvällen. Vet inte riktigt vad jag har gjort, men jag har inte bara suttit av tiden iaf! :P

Sitter nu i sängen och ska ta och sova snart! :)

godnatt, pusspuss! <3

/johanna


9 december

hej! :)

Var väldigt skönt och vara hemma från skolan idag, och nästan lika skönt blir det att börja 2 timmar senare imorgon! :D

Efter att jag och Stephanie hade ätit frukost så gick vi ut och skottade, det tog 1,5 timme att skotta bort all snö! Och det var väldigt jobbigt!

När vi kom in igen så åt vi lunch, tog hand om lite tvätt, jag gjorde läxor, Ashley kom och Doug tog massa bilder på oss ute i snön :) Efter det gjorde jag mera läxor, åt middag och sedan gjorde vi våran workout i 1 timme och 20min! Efter det så sprang jag 2,5km! ;)

Imorgon ska det bli -17 grader, men kännas som -26 för att det ska blåsa. Så det gällar att klä på sig imorgon bitti! :) och vi kommer inte att ha över -21 grader under hela dagen, så det kommer bli en kall dag!

Nu kommer lite bilder från dagen :)





'




Började att bli lite röda om nosen :)



Avslutar med denna vackra bild :)



Nu ska jag ta och göra lite mera läxa, sedan ska jag sova!

godnatt&sovgott! <3


/johanna





uppdatering från snöiga Wisconsin!

Idag vaknade jag upp och kollade ut genom fönstret, massor av snö både på backen och i luften! Jag gick in till köket och Stephanie kom och sa att det var ingen skola för det är snöstorm och väldigt många skolor i hela Wisconsin är stängda!

Gud så härligt med snö och en ledig dag! :D

Har nyss ätit risgrynsgröt med Stephanie som jag lagade denna morgon, vi ska snart gå ut och skotta uppfarten för vi kan nästan inte få ut bilarna, sedan ska vi baka lite kakor oså :)

Nu kommer lite bilder från denna morgon!


Sådär såg det ut när jag vaknade.


Dougs bil när han skulle åka till jobbet.


Rätt mycket snö :D


snö snö snö

Nu ska vi gå ut och skotta! :)

pusspuss

/johanna


8 december

hallå!

Idag var det en rätt lång dag! Började snöa imorse och det har snöat hela dagen, så det är bra! :) De tror inte att vi kan gå till skolan imorgon för det ska snöa hela natten också så plogbilarna här ute på landet kommer inte hinna ploga alla små vägar där skolbussarna kör, så vi kommer troligtvis få skippa skolan imorgon! :)

Efter skolan så kom Doug och hämtade mig och Melissa och vi for till en fotostudio där Stephanie var och kollade på några bilder som de hade tagit på henne och på Dougs motorcykel för ett tag sedan. Fotografenrna är ett par som är goda vänner till Stephanie och Doug. I studion hade de satt upp som ett vinterland, så tjej fotografen tog med mig och Melissa dit medans de andra kollade på bilder i ett annat rum och hon tog massa bilder på oss :) Var väl inte sådär super kul att komma direkt efter skolan och sedan bli fotograferad. Men men, bilderna blev väldigt bra faktiskt :) Vi tog några tillsammans och några en och en. Stephanie beställde några bilder så visar de på bloggen när de kommer :)

Nu ska jag ta och sova, och imrgon när jag vaknar hoppas jag på att höra att jag kan gå och lägga mig igen! :D

godnatt&sovgott! <3

/johanna

7 december

Hejsan!

Skriver bara ett super snabbt inlägg för jag är väldigt trött. Somnade inte förens klockan 2 igår natt! Låg helt klar vaken och kunde bara inte sova.

Jag och Ashley sköt upp våran sak som vi skulle göra tills imorgon för de passade inge bra idag, och ingen basketboll match blev det heller.

Klockan är nu iaf 20.35 och jag ska ta och sova! :)

godnatt&sovgott! :)

/johanna

6 december

Hejsan! :D

Idag har det varit fullt upp hela dagen, men det har varit en väldigt rolig dag! :)

Det började med att jag klev upp och jag och Doug lyfte lite vikter oså. Sedan duschade jag och började göra mig klar för att vi skulle knäppa ett familjekort som de kan skicka med i julkorten. Men när jag stog och gjorde mig klar så tänkte jag på risgrynsgröten som jag skulle göra och kom på att jag hade fel ris, så skrev till mamma på msn och frågade om jag kunde använda vanligt ris som jag hade. Hon var inte säker men ringde min farmor som vet allt om sånt där! :P Så hon sa att det skulle nog gå bra om jag använde lite mer mjölk och kokade det lite längre. Så jag sprang in till köket och började med gröten. Medans gröten stog på spisen sprang jag fram och tillbaka mellan mitt rum och köket för jag var tvungen att göra mig klar till fotot som vi skulle knäppa kl.11.00 och sedan vakta gröten så den inte brände fast. Klockan blev sedan 11 och vi gick ut och tog vårat kort,  det blev väldigt bra! :)

När vi var klara gick jag in och kollade gröten och den såg bra ut så jag prov smakade den och den var jätte god! :) Jag blev så himla glad för att det var första gången det skulle äta risgrynsgröt och Ashley skulle komma över och äta med oss, så jag ville ju inte misslyckas! :P

Stephanie bakade någon kaka och gjorde fruktsallad som vi också hade, och det blev en riktig lyckad lunch! Alla tyckte om risgrynsgröten och de andra sakerna var också jätte goda :)

När vi hade ätit klart så åkte jag och Ashley till hennes farmor och gjorde pepparkakshus, det var så himla roligt och husen blev väldigt bra! :) Efter att ha varit där 3,5 timmar så åkte vi hem till mig och Ashley stannade och åt middag med oss.

Imorgon så ska jag och ashley göra en sak efter skolan, några av er läsare kommer få reda på det, men inte alla, jo kanske genom bloggen om någon vecka! :) När vi är klara med det så ska vi åka till skolan och kolla på när tjejernas basketlag har match! Det ska bli super kul! :)

Sitter nu i sängen och ska göra klart läxan jag har tills imorgon innan jag ska sova!

Här kommer lite bilder från dagen:


Risgrynsgröten som jag gjorde, alldeles perfekt! :)


hos ashleys farmor och gör pepparkakshus :)


bakar, bakar, bakar!


Sitter och gör små buskar vi ska ha bredvid huset :)


Ashley har börjat att dekorera!


Mitt hus utan dekoration


Jag och ashleys farmor när mitt hus var klart :)


Alla 3 och våra hus :)


ashley och jag med våra hus :)


Närbild på mitt hus :)


godnatt där hemma i sverige! <3


/johanna



 


god natt

Är nu hemma efter att ha varit på bio och kollat på New Moon! :) Måste säga att jag tycker att Twilight är lite bättre och slutet på New Moon var så grymt dåligt. Men självaste filmen var helt okej!

Imorgon har jag väldigt mycket att göra! Ska kliva upp kl.08.00 och träna, runt 10.30 ska vi knäppa ett "familje" foto, jag ska göra risgrynsgröt till lunch som Ashley kommer hit och äter med oss :) När vi ätit så åker jag och Ashley till hennes farmor och bakar pepparkakshus, det ska bli super kul! :) När jag kommer hem igen så måste jag träna på piano läxan, göra några andra läxor och sedan så ska vi göra inbjudningskort till christmas partyt jag och Melissa ska ha. Så jag kommer att ha fullt upp!

Nu ska jag ta och sova så jag är pigg imorgon! :)

godnatt&sovgott! <3

/johanna

5 december

Hejsan!

Idag vaknade jag kl.08.00, ringde då viktoria så vi pratade på ett tag. Var ett bra tag sedan jag pratade med henne så det var kul :) Pratde sedan med Christina, lite släkt och mamma&pappa :)

När jag var klar med allt prat så städade jag lite på rummet, bytte sängkläder och tvättade lite kläder. Tog sedan en dusch och gjorde mig klar för jag ska ju åka och kolla på New Moon med Vanessa och Allison ikväll :D

Tänkte lägga upp lite bilder som jag knäppte idag på lite julpynt och på julgranen :)


Lite julpynt i hallen.


En liten snögubbe, Stephanie älskar snögubbar så vi har de överallt!


Julgranen är uppe! :))


åhh vad mysigt det är med jul! Men en sak fattas, min familj och vänner hemma i Sverige!


Nu ska jag gå och se om jag kan hitta något att äta, är väldigt hungrig!

pusspuss

/johanna


4 december

Var några som klagade på att jag skulle sluta blogga varje dag! Så jag ska vara snäll och försöka göra det :) Var även någon som klagade på att jag har blivit jättedålig på att lägga upp bilder. Jo jag vet! Jag har verkligen blivit super dålig på det! Ska försöka bättra mig! :)

Anyway, igår efter skolan åkte jag och Ashley och kollade på brottning, var rätt kul men det gick inte så himla bra för våran skola, så det var ju synd! På vägen hem så åkte vi runt och kollade på all jul belysning de har satt upp. En del hus har ENORMT mycket lampor och grejer, vi ska ta kameran med oss någon dag och knäppa kort på dessa trädgårdar men alla belysningar så jag kan visa er :)

Idag gick skolan bara bra :) Efter skolan så kom Doug, och han gick med mig och Melissa till skolans gym och tränade i ungefär 1 timme, de var rätt kul faktiskt. Vi ska börja gå dit ca: 3 gånger i veckan.

När vi kom hem så gjorde vi middag och sedan tog vi det bara lungt. Sedan fick främmande och det var här väldigt länge, så blev inte så mycket gjort ikväll. Sitter nu i min säng och är super trött så ska ta och sova snart.

Imorgon ska jag kliva upp rätt tidigt och hoppas på att få prata med Viktoria kl.09.00, var väääldigt längesedan jag pratade med henne nu, så det ska bli kul :) Hoppas även på att få prata med några andra också.

På eftermiddagen så ska jag med Allison och Vanessa och kolla på New Moon :) Läste ut Twilight boken idag, så ska börja med New Moon boken efter jag har sett filmen :)

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon, godnatt&sovgott :)

pusspuss

/johanna


2 december

Hejsan!

Har inte så mycket att skriva om idag, eller det har jag nästan aldrig längre :P Så jag har faktiskt beslutat att börja blogga ca: 3ggr i veckan istället för nästan varje dag.

Så tänkte bara ta och säga godnatt så återkommer jag nog på fredag :)

pusspuss

/johanna

1 december

Har inte så mycket att skriva så tänkte bara säga godnatt! :)

Ska upp och springa 05.15 imorgon ;)

Så godnatt&sovgott! <3

/johanna

30 november

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering, men har vart fullt upp och jag har varit jätte trött!

Skolan gick bra idag. Hade sedan piano lektion, men har bara två gånger kvar för sedan slutar jag för att jag tycker inte om min lärare.

När jag kom hem så gjorde jag läxor och åt middag och sedan ännu mer läxor. När jag var klar gjorde vi våran workout :) Vi följde 1 timmes program som heter P90X, och herregud vad jobbigt det var! Har så ont i musklerna så jag kan knappt sitta på en stol! Men jag känner att det tar iaf! :)

Nu är jag superduper trött och ska ta och sova!

godnatt&sovgott

/johanna

RSS 2.0