22 MAJ

Hej!

Sitter nu och har precis ätit middag! Vi har det huuur bra som helst! Har haft jätte fint väder och har träffat ett killgäng på 24st som bor på vårat hotell som är här på studentresa som vi brukar vara med! :)

Första kvällen var vi ut och hade riktigt kul och kvällen var helt galen, hehe! Igår låg vi på stranden hela dagen och sedan på kvällen tog vi det bara lugnt!

Idag har vi varit på en party båt och badat och solat! Riktigt riktigt kul! Ikväll blir det utgång igen så hoppas det blir lika kul som första kvällen!

Ni kan följa mig på instagram, @jjohannna, där lägger jag upp bilder lite då och då :)

Ha det så bra där hemma nu! :)

Pussis


ALANYA

Hej!

Har inte berättat för er än, men ikväll åker jag till Alanya med min vän Ronja! Vi bokade för ungefär två veckor sedan, fick ett toppen pris för de hade ett erbjudande på vårmässan som Ronjas manma såg :) så det här kommer bli kanon!

Sitter nu i bilen påväg till midlanda och planet går 20:15. Ska bli så otroligt kul :D Lär nog uppdatera om hur vi har det nån dag med lite bilder!

Ha det så bra här hemma nu!

Puss

En bild från förra året när vi var där:


Ny frilla!

Har som sagt ny frilla, nästan 3dm kortare! Kom på igårkväll att jag skulle klippa av det för var så less på det långa som bara hängde! Så impulsiv som man är så gick jag och klippte av det idag! :) Var rädd att jag skulle ångra mig men jag är faktiskt nöjd vilket känns bra!

Sitter nu hos Moa och ska äta tacos som vi lagat :) sen ska vi partaa!

Ha en bra kväll allihopa!

Här är resultatet:


NERVÖS

Hej!

Sitter nu på skolan och ska snart börja sista lektionen för dagen! Efter det ska jag göra något väldigt väldigt nervöst hehe. Ni får veta sen när jag kommer hem! :D

Ikväll blir det party med massa härliga tjejer! Något jag verkligen ser fram emot!

Nu ska jag ska plugga lite, men vi hörs sen!

Kraaam!

3 MAJ

Hej!

Igår när jag sa att jag skulle vila lite så somnade jag och sov ända till halv 9 imorse!!! Var riktigt trött med andra ord. Dock så vaknade jag till några minuter runt halv tio, då jag klädde av mig och borstade tänderna, men somnade om på en gång igen! Så nu är jag utvilad :)

Matteprovet idag var jätte svårt och gick inte alls bra, frågan är om jag ens klarar G...Tyckte ju att det gick bra när jag pluggade på coachtiden igår, men kände mig helt ställd när jag satt där med provet framför mig idag, typiskt!

Nu har jag precis ätit middag och tänkte byta om till träningskläder och gå ut och gå och sedan avsluta med utfall i våran backe! Har tappat så mycket vikt sedan i höstas/vintras av någon anledning så alla mina byxor har blivit för stora :( Har sällan någon matlust så måste ofta trycka i mig maten... vill ju gå upp i vikt så det sitter ju inte i psyket direkt! Så nu försöker jag träna och bilda muskler så jag blir lite större igen! :D När jag tränar borde ju kroppen vilja ha mer mat också vilket skulle vara guldus!

Ha en bra kväll!


2 MAJ

Hej!

Nu är vi inne maj månad, men vart är värmen? Hoppas den sparas till sommaren!

Idag har jag varit i skolan. Hade mitt muntliga engelska nationella och det gick helt okej, fick VG+. Trodde det skulle gå sämre för har tappat så mycket sen jag bodde i USA. Får börja läsa mina engelska böcker som bara ligger på hög så jag underhåller den!

Efter skolan stannade jag kvar på coachtiden med Viktoria och pluggade matte så nu behöver jag inte plugga så mycket ikväll, vilket känns väldigt skönt för jag är så otroligt trött! Har inte blivit mycket sömn den här helgen, men det har det varit värt :)

Nu ska jag lägga mig och vila en liten stund så jag orkar kolla igenom de två kapitlen jag ska ha prov på imorgon!

Kram!


RSS 2.0