18 maj

måste bara säga att jag var riktigt hurtig imorse ;)

igår ställde jag klockan på 6, vaknade 05.59, låg kvar en liten stund, sedan var träningskläderna och skorna på kl.06.20. kl.halv 7 var jag ute och sprang, de ni ;)  var verkligen jätte skönt kan jag lova! solen lyste, klar blå himmel och inte så värst kallt heller.  så kommer mina mornar se ut ett tag framöver, hoppas vädret håller i sig också :)

nä, nu ska jag ta och skriva mail till min värdmamma, det bara ramlar in mail från henne. jätte kul faktiskt! :)  och sen ska jag sätta mig och plugga matte!  prov på onsdag...skönt att vi är lediga torsdag och fredag iaf :)

pussss

16 maj

hejhej :)

i torsdags var jag på birsta, kollade efter en avslutnings klänning men hittade ingen, men köpte ett par skor iaf :)

igår kväll var jag och grillade med massa folk på några klippor, sedan åkte jag hem till Jacke med några och var där ett tag.

idag jobbar jag från kl.15.00-20.00, efter det så ska jag nog till min faster och bada med henne i deras nya spabad :) skönt ! så det blir nog att bara ta det lugnt ikväll.

till veckan har jag 6st prov på 3dagar. JOBBIT!  egentligen får vi bara ha 2 i veckan, men dom kunde tydligen inte flytta fram något.

snart äre sommarlov iaf, grymt skönt ! 4 veckor kvar! =D  hoppas det blir en fin sommar och jag ska verkligen ta vara på varje dag för sedan åker jag ju bort från allt och alla här i Sverige, åker ju den 25 augusti, men nu kanske jag ska åka tidigare för att min familj frågade om jag ville följa med dom på semester till chicago :D  jag längtar verkligen sjukt mkt på att få åka, de verkar vara jätte snälla verkligen och bor på ett bra ställe verkar det som, i en liten by ca 10mil utanför en stor stad, Minneapolies. Där har dom typ USAs största shoppingcenter och massa annat :) 

aja, nu ska jag städa rummet lite och göra mig klar för att åka in till jobbet :)

hare bäst, pussshej


 en liten bild på skorna jag köpte :)

13 maj

gick inte så bra att försöka vara lite social här på bloggen, men nu ska jag göra ett nytt försök :) 

har inte hänt nått spec den senaste tiden, har börjt blivit lite finare och varmare väder iaf :) inte så långt kvar till sommarlovet nu :D

igår fick jag iaf min värdfamilj under utbytesstudent året, ska bo hos stephanie (42) Douglas (46) och Melissa (15) och dom bor i Durand i delstaten Wisconsin :)  blir nog jätte bra, skolan jag ska gå på ser jätte fin ut :)  åker iaf den 25 augusti och kommer hem ungefär den 10 juni.

aja, nu ska jag kolla på tv, hörs nått :)  pussshej


RSS 2.0