23 mars

hej!

Idag har det varit en bra dag, vet inte riktigt varför. Den flöt bara på väldigt bra och snabbt :) Börjar få sommarkänsla också, folk börjat att gå i shorts och t-shirt nu, och på träningarna efter skolan så har jag bara shorts och linne och det är inte alls kallt, solen värmer och det är så skönt! :) Känns som om jag har massor av energi i kroppen!!

Innan träningen så pratade jag med en sjukgymnast om min hälsena och han sa att jag har nog en liten inflamation. Det känns inte alls nå bra för jag är jätte peppad inför friidrotts säsongen! Jag får hoppas på att det blir bättre snart iaf, men jag får inte riktigt springa på en vecka och efter det så får vi se hur det är. Han la även in någon förhöjning för mina hälar i skorna, så jag hoppas att det kommer att hjälpa!

Nu ska jag ta och sova!

godnatt


/johanna


natt inlägg

here i am again! Klockan är 01:13 och jag kan bara inte sova! Blir så trött på det här, måste gå till skolan imorgon också för har inte vare där på nästan ev vecka. Satt skulle gärna vilja få lite sömn innan jag ska kliva upp igen. Aja, ska lägga mig ner igen och se om jag somnar.


21 mars

hejsan!

Idag har jag varit eau claire med min värdfamilj. Vi åkte till en mexican restaurang och åt lunch och sedan åkte vi till köpcentret. Där köpte jag ett par vita converse, och gissa vad jag betalade för dem...280kr!!! Hemma såg jag att de kostar 699, så det kändes ju toppen! :D

När vi kom hem så åt vi middag, den bestog av grönsaker, massa olika sorters frukt och några sorter av bröd. Riktigt gott var det faktikst, jag tror även att jag åt de godaste jordgubbarna jag någonsin har ätit! :) Efter det gjorde jag klart lite läxor och några andra saker. Nu sitter jag här i sängen och ska snart slå på ett avsnitt av one tree hill. Har börjat att kolla från första säsongen och ska kolla igenom alla avsnitt genom alla säsonger :)

godnatt & sovgott <3


/johanna


Vita och fina! :)

20 mars

hallå!

Har nyss tagit en dusch och fixat till mig lite, trött på att gå hemma och vara och se ut som en sjukling! Klockan är nu iaf 11:35, somnade runt 07:00 imorse och vaknade 10:20. Fick lite sömn tillslut iaf :) Är super fint väder ute men inte så varmt. Hoppas det blir varmare under dagen för jag ska nog ta och gå ut på en promenad lite senare hade jag tänkt så jag får lite friskluft. Har nu suttit inne i 4 hela dagar, så nu är det dags att röra lite på sig! Har lite läxor kvar att göra också, men det mesta är gjort så det känns skönt :) Frågan är nu om jag ska gå på promenad eller plugga först...? Blir nog en promenad först så hjärnan får lite friskluft innan den måste börja jobba med läxorna :)

Nä nu ska jag ta och göra en fruktsallad som vi kan ha till lunchen när min värdfamilj kommer hem från kyrkan!


Ha en bra dag allihopa!

Hörs nått senare!


/johanna

04:58

Sitter fortfarande uppe...förstår inte, det går bara inte att somna. Har gett upp och klivit upp ur sängen nu, så nu sitter jag i köket och ska ta och fortsätta rita tänkte jag :)

tjingeling

svårt att somna!!!!

har nu suttit och ritat ett tag och lyssnat på jason derulo :) men jag är inte ett dugg trött och klockan är nästan 01:00, har jobbat hårt hela dagen med alla möjliga saker, så borde vara trött tycker jag:P Klev upp och gjorde en fruktsallat som jag nyss har ätit upp för att jag blev så hungrig, så nu ska jag lägga mig ner och se om jag kan somna :)


good night & sweet dreams


godnatt



Hoppade precis ner i min sköna, fluffiga, nybäddade säng :) Så inatt kommer jag sova gott!

Tänkte ta och rita lite innan jag släcker lampan!


Fick en uppgift i min interior design klass att organisera en garderob, så det har jag jobbat lite på ikväll. De starka svarta linjerna var de vi fick utgå ifrån och sedan skulle vi inreda klart den. Är några små justeringar jag ska fixa, men annars så är jag rätt klar tror jag :)


Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon, har inte direkt några planer. Ska göra klart lite läxor och sedan så ska jag nog bara rita och ta det lugnt :)


/johanna


"If everything seems under control, you're just not going fast enough."- Mario Andretti.

19 mars

halllå!

Är hemma från skolan idag också! Idag mår jag lite bättre än vad jag har gjort de andra dagarna iaf :) Har städat hela dagen! Dammat & städat hela rummet, rensat lådor & papper, bytt sängkläder, städat toaletten och tvättat! De ni ;) Skönt att allt är gjort idag så nu har jag hela helgen fri, eller jag har några små saker jag ska göra, men förutom de så ska jag bara ta det lugnt! :)

Nu tänkte jag ta och göra lite läxor och saker som jag missade i skolan, som tur är det inte så mycket saker som ska göras och jag tror de kommer gå rätt snabbt.

Nu ska jag sätta fart, hörs nått senare!

pusss

18 mars

Hej min kära bloggläsare :)

Blev hemma från skolan idag också! Kom precis hem från doktorn för om man har varit borta från skolan nån dag så vill de att man går dit så det får kolla och se vad man har för fel. Men hallå, jag har ju bara en vanlig förskylning! Fick iaf någon medecin som ska vara rätt stark, måste ta den sista tabletten innan middag annars så kommer jag inte kunna sova säger de. Så troligtvis blir jag bättre snart då :)

Sitter nu i sängen och ska kolla på one tree hill, perfekt tidsfördriv när man ligger hemma hela dagarna!

Stephanie är hemma idag också så jag ska få fruktsallad till lunch, mums :)

Nu ska jag trycka på play, hörs senare!

kvälls inlägg

klockan är nu 7.36pm, har nyss försökt göra lite nytta, men det krånglar bara så jag gav upp för idag!

Dagen har varit rätt lång tråkig här hemma, men tankarna om vad jag vill göra senare i livet har snurrat runt runt hela dagen, men utan resultat. Eller jag har väl några ideer och småa planer, men under min titel yrke så är det helt tomt! Självklart så vill jag ju göra något som jag brinner för, och det måste jag väl säga är inredning som står högst upp på listan. Men jag vet att jag är ju inte ensam om att vilja jobba i den branchen dessa dagar så det känns som om att det kommer att bli så svårt. Så hur gör man då? Tänker ut något nytt eller göra det man vill och sattsa allt man har på att jobba sig uppåt uppåt och uppåt tills man når sitt mål och sedan leva sin lilla dröm? Hmm, inte lätt det där!

Till middag så fick jag kött och ris, ingen höjdare, men jag ska väl vara lycklig att jag i huvudtaget får kött eftersom min värdfamilj är vegetarianer! :P Köttet var väldigt segt och jag fick det med ris och utan några såser. VÄLDIGT tort och tråkigt måste jag säga! Men det är ju bara 12,5 veckor kvar nu tills att jag kommer hem och får äta min favorit middag, så tills dess borde jag ju klara mig om jag har klarat mig över 7 månader!!!:D

Nu ska jag ta och dricka något varmt och sedan krypa ner i sängen så jag är frisk imorgon! Måste verkligen till skolan för jag ska träffa en kille som ska kolla på min hälsena som gör ont och är svullen. Sedan efter skolan så ska jag med friidrotten på våran första tävling, men jag ska inte springa pga min hälsena och att jag är förskyld.

Imorgon i skolan så är det tvillingdagen så Ashley kommer vara min tvilling, vi har inte funderat ut vad vi ska ha på oss än så jag måste ta och ringa henne och höra om hon har några planer. Sedan kommer det även vara talangjakt och sånna roliga grejer :)

Nu ska jag kila, pusspuss

/johanna


17 mars

hejsan!

Igår var jag hemma från skolan för att jag var sjuk, och det är jag idag också! Klockan är nu 12.35 och jag klev precis upp :) Sitter nu här i köket i mina zebra pyjamas byxor och äter kladdkaka, mums!! Tittade precis ut på altan och jag ser att det är 20grader, så det kan man ju inte klaga på ;)

Idag har jag lite läxor jag ska göra och några andra saker, efter det så ska jag bara ligga och lata mig i sängen och hoppas på att bli frisk!

Nu skriker min hals efter varmt te, så tjingeling!

13 mars

Hejsan!

Tänkte berätta lite kort om de tre senaste dagarna.

I torsdag så var det en basketmatch i en liten by som heter Barron som jag, Ashley och Alex åkte och kollade på. Skolans tjej basket team har spelat jätte bra så det har kommit långt i tuneringen, så dessa matcher är väldigt spännande och alla är super taggade! Väl framme så mötte vi upp en massa andra elever från skolan och vi alla var klädda i purple and gold! Skolans färger! Gamet var super spännande och vi körde massa hejjaramsor under hela matchen så vi hade nästan ingen röst kvar när matchen var slut! Vi hade super kul och våran skola vann! 

I fredags så var vi lediga så jag och Ashley åkte in till Eau Claire och inhandlade lite grejer, vi köpte även en outfit till gårdagens basket match. När vi kom hem till Ashley så poppade vi popcorn och kollade på film :)

Igår har det varit en rolig, spännande, galen, ledsam och händelserik dag! När jag och Ashley vaknade upp så var vi super excited!! Vi sköndade oss att göra oss klara och sedan satte vi på oss våra outfits :) åt sedan frukost och sedan så åkte vi iväg till matchen. Väl där så möttes vi alla våra kompisar som var omgjorda till purple and gold! Matchen startade och det var väldigt spännande och de sista minuterna var helt galna, men tyvärr så förlorade vårat lag med tre poäng så nu är de ute ur tuneringen! Menmen, har haft super kul på de matcher som har varit iaf! :)

När vi skulle åka hem så var vi med i en liten bil olycka. Vi skulle svänga ut höger i en korsning och hade en bil framför oss, den började köra och Ashley körde efter och kollade samtidigt vänster för att se om de kom någon bil och då tvärstannar bilen framför så hon kör rakt in i den. Som tur var så var det ingen stor smäll och ingen är skadad så det var ju bra :)

Väl hemma så tog jag det bara lugnt och kollade på film! :)


Från basketmatchen i torsdags


ashley och jag.


Gårdagens basketmatch.


ashely och jag.


Nu ska jag ta och fika lite.

pusspuss

 


7 mars

hej!

Idag har jag varit här i sju hela månader, tiden har faktiskt gått väldigt snabbt och det är bara 14 veckor kvar tills jag kommer hem :)

Idag åkte jag och Stephanie på ett utbytesstudent möte och fyllde i lite papper, sedan så åkte vi hem igen. Efter att varit hemma ett litet tag och tagit det lugnt så gick jag och Stephanie ut och sprang. Det var så himla skönt ute, det var så varmt ute att jag sprang i shorts och en underställströja med uppdragna armar :) Vi var i iaf ute och sprang 1 timme och 30min och vi sprang 13km. Inte super snabbt men har inte sprungit så mycket på den senaste tiden så jag är rätt nöjd ändå! Det ända dåliga var att jag tog i lite för hårt tror jag. När jag stog i duschen så började jag må så illa att jag hoppade ut och satte mig vid toaletten och trodde att jag skulle spy, men det gjorde jag inte så det var ju bra iaf. Sedan så la jag mig i sängen och sov 2 timmar så nu mår jag bättre :)

Imorgon så börjar fridotten så framöver kommer jag att ha 2 timmars träning vare dag efter skolan, det ska blir rätt kul :)

Nu ska jag sova och samla ihop lite energi tills imorgon!

pusspuss

/johanna


6 mars

Hejsan!

Nu var det en vecka sedan jag skrev sist!

Har haft fullt upp hela veckan! :) Har haft läxor, jag har varit till någon typ av massör som masserar och knäcker till kroppen för att efter att åkt snowboard förra söndagen så fick jag en knut i en muskel i axeln, har varit där två gånger nu men det är fortfarande inte bättre så måste nog gå tillbaka på måndag igen. På onsdagen så åkte jag och Stephanie och hämtade mina nya glasögon, är faktiskt nöjd med dem. Kanske kommer en bild någon dag om ni har tur! :)

Har börjat jobba lite matte i skolan nu också så det är kanon! Jag tycker det är rätt kul nu efter att inte ha jobbat ett ända matte tal på 9 månader :P

Igår kväll så var jag på en basketmatch på skolan och det var kul, våran skola vann :)

Idag så har jag bara tagit det lugnt, satt ute på bron i solen med en kopp varm choklad ett tag och pratade med christina på skype, sedan gick jag in och somnade och sov ett bra tag. När jag vaknade så städade jag lite på rummet och sedan så bakade jag en kladdkaka :) Pratade även med några andra på skype också under dagen så det var kul :)


Nu ska jag plugga lite matte och sedan sova!

godnatt&sovgott!


/johanna

RSS 2.0