14 december

Bara 10 dagar kvar till jul! Tiden måste ha omvandlats till en raket eller något, den går på tok för fort!

Imorse lämnade jag huset 06:20, ja, ni läste rätt! Skulle köra halkbana i Härnösand, så 07:00 lämnade jag och 3 andra elever + läraren körskolan. När vi kom fram och hoppade ur bilen höll jag på att frysa ihjäl, det var -25 grader!!! Efter att vi hade haft en liten genomgång hoppade vi in i en varsin bil och efter lite ytterligare instruktioner så var det bara att köra igång, vi fick känna på att tvärnita, vejja och köra i kurvor på halt underlag. Var dock inte så jätte halt eftersom att det var så kallt ute. Men allt gich bra iaf och måste säga att det var väldigt kul!

När vi hade kört klart var det samling igen och den avslutades med att vi fick hoppa in i en bil som hängde i luften och sedan så snurrade de på den, först stannade de bilen när den var i 180 grader och sen var det bara att sätta händerna i taket för då surrande de ännu mer så att vi var upp och ned, roligt att prova på men det var en äcklig känsla, man hängde liksom i bältet.

Min engelska redovisning som jag hade idag gick helt okej! Kunde ha varit värre. Nu ska jag bara finslipa texten lite och skicka in den sen ska jag plugga lite teori, det bärjar närma sig till provet!

Hoppas ni har haft en bra dag och inte frysigt allt för mycket!

/johanna



    


 we heart it


lucia

ojojoj, nu har det varit fullt upp några dagar så att bloggen har inte riktigt varit prioriterad!

Fredag kväll pluggade jag hela kvällen, lördag pluggade jag och jobbade. Efter jobbet träffade jag mina kära vänner och hade riktigt kul! Hela söndagen pluggade jag fram till 2 och sedan åkte jag till jobbet och jobbade till stängning, åkte hem och pluggade till kvart i 12. Ja som ni hör har jag pluggat väldigt mycket denna helg, det var pga av att jag hade en super duper stor inlämningsuppgift i företagsekonomi. Hann att skicka in den i tid med ett hyffsat resultat, så jag är rätt nöjd! Nu är det bara att hoppas på att läraren är lika nöjd ;)

Började denna vecka med att försova mig! Toppen...men nu är jag utvilad iaf! Hade bara svenska idag och klockan ett så ska vi julpyssla lite. Efter att skolan är slut så ska jag åka hem och plugga, har en engelska redovisning imorgon som jag måste träna på. Ska redovisa om Peyton Sawyer från min favorit serie One Tree Hill.

Nu ska jag sätta fart med engelskan!

Hoppas ni får en bra dag!


we heart it


8 december

Nu har jag varit vilse länge, men nu har jag hittat tillbaka! Tog ett tag, men bättre sent än aldrig, right? ;)

Har varit så upptagen med skola och jobb den senaste tiden, har väl inte direkt lugnat ner sig än, men jag ska göra ett försök med att hålla bloggen uppdaterad iaf :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt, fast hade en körlektion på min långa håltimme mitt på dagen. Det gick faktiskt bra, körde i stan och tog en sväng till birsta och tillbaka. Efter det hann jag även med att äta lunch tillsammans med mamma och pappa på stan innan nästa och sista lektion för dagen, mysigt!

Har nu precis prov sminkat min lillasyster, hon ska nämligen på en nobelmiddag imorgon och då ska jag få sminka henne, så vi bestämmde färger oså idag! Tycker sånt där är så otroligt kul, så i julklapp har jag faktiskt önskat mig en smink kurs på the make up store!


såhär blev resultatet, vad tycks?  


RSS 2.0