on my way home

hej!

idag var det en sorlig dag, sa hejdå till ashley och min värdfamilj :( ska bli skönt att komma hem men det känns ändå konstigt att åka, vet ju aldrig när jag kommer få se dom igen! kommer iaf att sakna dom jätte mycket!

sitter nu iaf i NY på ett hotel och äter lite nattfika :) mitt hotel rum är jätte fint :) imorgon eftermiddag så tar jag flyget hem till sverige, i can´t wait!!! :D

nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill!

pusspuss


/johanna

7 juni

WOW! tiden går väldigt fort, bara 5 dagar kvar nu tills att jag kommer hem!

Har planer varenda dag framöver tills att jag åker!

Igår så spelade jag tennis med Luke, Johnny och Heitor och sedan åkte vi och bada i en sjö, eller jag badade inte för att vattnet var så äckligt så jag låg och solade istället! :) På kvällen så var jag med Ashley och vi åkte till Wabasha och åt china mat, grymt gott :) Sedan åkte vi och hyrde film, en skräckfilm och en komedi som vi såg på.

Idag så klev vi upp och gick ut i skolen och solade, har varit underbart väder idag. Sedan så städade och tvättade hennes bil som tog evigheter för den var riktigt skitig :P

Nu ligger jag i sängen och ska snart äta middag. Efter det så ska jag börja packa för kommer inte ha så mycket tid till det här i veckan!

Nu ropar dom att middagen är klar så ska kila!

pusspuss


/johanna

4 juni

Hejsan!

Har nu personal finance och ar klar med provet. Det gick sadar, kunde ha pluggat lite mer :P Var sa trott igar sa att orkade inte sitta uppe och plugga nar mina betyg anda inte raknas!

Om 20min sa far vi lunch och da har jag lunch i 2,5 timmar, ska med ashley och tawna och ata lunch nanstans, vet inte riktigt vart men det lar val bli dairy queen skulle jag tro.

Ashely berattade for mig igar att hon har en overraskning for mig pa onsdag kvall och hon ska ha ett goodbye party for mig och har bjudit massa folk! Hon var tvungen att beratta for att tankte bjuda hem massa folk hem till mig men nu behover jag inte det :) Jag ar super excited!!!! :D

Nu ska jag kila, sista dagen i skolan! jiippiiii!

pusspuss

/johanna

nine days left

Hejsan!

Tänkte börja med att säga grattis till Maria som fyller 18år idag!

Idag var det finals i skolan vilket menas att vi tar ett slutprov i alla klasser, hade prov i english, US History, choir, och speech. Känndes rätt bra faktiskt :) Det svåraste var nog speech. När vi kom till lektion så hade läraren skrivit lappar med titlar och så skulle vi dra tre och välja en. Sedan fick vi 45min att söka lite information on titeln och sedan ha speechet inför klassen. Jag valde titeln, should personal finance be a required course in high school? Det gick rätt bra även fast att jag inte hann att skriva hela speechet så fick prata lite från min egen åsikt. Fick iaf ett B+ :)

Imorgon så har jag prov i personal finance och i interio design, tror det kommer gå rätt bra men måste plugga lite mer bara. Ska sätta fart nu så jag kan lägga mig i tid, är så himla trött!

Sista skoldagen imorgon, riktigt skönt! :D I can´t wait!


pusspuss

/johanna


Jag just nu

2 juni

Hallå!

Här kommer lite bilder från Valleyfair!


Outfit för dagen!


Vi startade med den stora gungan!


Sedan så tog vi en "båt tur"...


och blev genomblöta :P


Valleyfair! :)  Brittany, jag och ashley :)


lunch time :)


Efter lunch så gick vi till vatten landet och åkte på en ring runt i lazy river och simmade i våghavet :)


lazy river


jag, brittany och ashely





Det där var en bergodalbana som jag och ashley åkte. Du satt med bena hängande och sedan sköt den dig framåt och upp i skruven, baklänges ner och upp i den raka saken och sedan rakt ner, och sedan fram och tillbaka 4 gånger, de två gångerna i mitten åkte vi i 108km/timmen. den var riktig rolig men lite läskig :P


avslutar med denna vackra bild på ashley och mig


pusspuss

/johanna

 


RSS 2.0