godnatt

Denna onsdagskväll har bara rusat förbi! Har kollat på idol och pluggat och sedan har jag inte hunnit så mycket mer...Imorgon har jag sovmorgon till 10.30 vilket känns väldigt bra, är super trött!!!

Måste även tillägga att gud så mysigt att hösten är här! :)

Nu ska jag krypa ner under täcket!

sov så gott


/johanna


back on track

Nu var det längesedan jag bloggade! Vet inte riktigt vad som hände...men nu ska jag skärpa mig! :)

Idag har vi varit på rättegång med rättskunskapsklassen, det var rätt intressant faktiskt.  

Just nu sitter jag och väntar på att matten ska börja, sista lektionen. SKÖNT!


hörs senare!

/johanna


jag, amanda & ronja


dagens outfit



14 september

hej bloggen!

Idag har jag varit dålig på att uppdatera, har haft fullt upp! Kom hem från skolan runt 17.00, åt middag och sedan satte jag mig och pluggade matte. Om vi hade jobbat till ett visst tal så behövde vi ju inte gå på lektionen imorgon som jag har berättat tidigare, och nu är jag klar så jag slutar 10.05 imorgon. Ska då åka direkt till jobbet och jobba mellan 11.00-19.00 :) Får se om jag kanske åker på ett bodypump pass efter det!

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar 08.30 imorgon så måste kliva upp tidigt!



GODNATT

/johanna



godmorgon

Klev upp klockan 8, kollade ut genom fönstret och såg att det var soligt ute. Perfekt för att ta en powerwalk! Näsan var lite täppt men jag tyckte inte att det var så farligt så jag satte på mig träningskläderna. Sannade sedan upp och kände efter lite mer, det dunkade lite i huvudet, näsan var mer täppt än vad jag hade önskat och halsen var lite tjock...blev ingen powerwalk idag heller! La mig istället i soffan och halvsov lite och kollade på tv, var ju rätt skönt det med! :)

Nu har jag precis ätit frukost med pappa och nu tänkte jag ta tag i matten!



have a good day

/johanna

sweet dreams

Nu får det vara nog av matte för idag!

Imorgon så börjar jag skolan 13.30. Tänkte kliva upp hyffsat tidigt och gå ut på en powerwalk med musik i öronen :) längtar! Sedan ska jag ta en lång varm dusch och en riktig frukost på det, blir ju perfekt!

Nu ropar sängen!


/johanna

wonderful life

Step passet var väldigt kul, som vanligt! Fick håll i magen som inte ville släppa vilket var mindre kul...menmen. :) När jag kom hem så tog jag en kort promenad med mamma och hunden under himlens alla stjärnor! Så otroligt mysigt i denna lite halvt kyliga och friska luft!

Har nu precis kommit ut från duschen och ska fortsätta med matten, men först så ska jag göra en stor kopp med te!


i never told you what i should had said. no i never told you, i just held it in.


step

Nu tar jag en paus från matteboken! Träningskläderna är på och jag åker och tränar! :)





/johanna

hemma

Kom precis hem från skolan, satt i världens längsta bilkö! Men som tur var så hade jag ju sällskap av hampus, emil och jonas så tiden gick fort ändå :)

Nu tänkte jag ta tag i lite matte! Om jag är på ett visst tal imorgon så behöver jag inte gå på matten på onsdag så då slutar jag 10.05 istället för 15.00! SKÖNT!

Nu ska jag sätta fart så att jag kan åka på step ikväll!

tjingeling




lunch

hejsan!

Kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit och fikat med Christina på wayne´s! Väldigt trevligt hade vi med lite tjejsnack! :) Gick även till stadium och testade de nya skorna easytone, jag blev nästan kär!

Nu ska jag springa till matten!


puss


Dagens outfit!





christina :)


godkväll

Nu tänkte jag snart ta och pallra mig till sängen och läsa min bok för svenskan! Har gjort nästan allt redo inför morgondagen. Börjar 10.10, skönt! På lunchen så ska jag nog gå och fika med min vän Christina, vi träffas inte så ofta längre, så då får vi ta och utnyttja våra luncher till det! :) Tänkte springa på stadium och testa de nya skorna Reebok easytone som tränar speciellt vader, lår och rumpa om jag hinner. Är väldigt sugen på dom! :)

Jag hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan gå på ett step pass imorgonkväll! Det är ju så otroligt roligt men samtidigt jobbigt, en kanon kombination enligt mig ;)

Nu säger jag godnatt för idag!


/johanna



ensam mamma söker

Mormor och morfar åkte hem för ett litet tag sedan och jag kom precis hem från att ha varit ute och övningskört, det gick riktigt bra! :) 

Nu sitter jag framför tvn och kollar på ensam mamma söker, säsongsstart idag! Ååh, jag tycker det är så himla bra! Så söndagskvällar mellan 20.00-21.00 så vet ni vad jag har för mig :)

Nu ska jag spänna ögonen i tvn.


puss


lovely day


12 september

godmorgon!

Vaknade upp i ren besvikelse, min näsa var så täppt att jag kunde knappt andas...blev ingen powerwalk idag iaf. Idag får nog sängen och plugg bli mina bästa vänner!

Mormor och morfar kommer och hälsar på ikväll tror jag, ska bli kul att få träffa dom, händer ju inte varje dag! :) 

Nu ska jag fråga mamma om hon kan skjutsa ner mig på ica så jag kan köpa något gott te! Sedan ska jag krypa ner under mitt varma täcke!


/johanna

godnatt

Nu har jag fyllt på ipoden med massa nya låtar, så är väldigt redo inför min powerwalk imorgon! Tänkte nu slå igen ögonen och hoppas på att vakna upp frisk och kry, känner mig lite förskyld...

GODNATT

i´m not gonna waste my time


lördagkväll

Min powerwalk var den bästa på länge måste jag säga! Lär nog ta en imorgon när jag vaknar också, efter det blir det plugg!

Kom iaf nyss hem efter att ha varit ute och cyklat med min klasskompis iggy! Cyklade till kvissle, sedan till bommen och tillbaka hem, tog ungefär en timme :) Nu ska jag bege mig mot köket och göra en kladdkaka! Jag får se om jag åker till min faster sen!


Ha en bra kväll!



/johanna




11 september

hej bloggen!

Kom precis hem ifrån jobbet! Började 9.00 imorse och slutade 15.00. Dagen flöt på så timmarna gick väldigt snabbt! :)

Kvällen hos Elin var helt okej, träffade mycket nytt trevligt folk! Tog tyvärr inga bilder, men ni kan gå in på http://ronjastrid.blogg.se/ och kolla under rubriken MINA RÖDA LÄPPAR ÄR HÄR FÖR ATT STANNA, IGEN. så finns det några bilder från kvällen där :)

Ikväll tror jag att det kanske blir en kväll framför tvn hos min faster med henne och mina små söta kusiner :)

Nu tänkte jag ta en powerwalk i detta underbara väder!


/johanna




10 september

Just nu spelas det musik genom mina kära högtalare och jag gör mig klar inför kvällen :) Ska nämligen till Elin i min klass på klassfest, fast det lär väl vara lite annat folk som kommer också! Måste bara säga att jag älskar min klass! :)


Kvällens outfit!




ha en bra ikväll!


puss

9 september

Nu åker jag ner på ica och handlar lite gosaker till IDOL och sedan åker jag och solar! Blev inget i tisdags för att jag hann inte, råkade sova en timme för länge...




pusss


/johanna

7 september

godmorgon solstrålar!

vilken underbar morgon det har varit! :) Försov mig lite så vaknade 9, var inte så pepp på att gå ut för det var så himla dimmigt, alldeles grått...men jag pallrade mig upp ändå och gick ut på en powerwalk med hunden! Väl ute så var det så himla skönt! När jag kom hem åt jag en riktig frukost som bestod av havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk, två limpskivor med skinka på och ett glas frukt och bär juice. Efter frukosten tog jag en varm och lång dusch :)

Nu ska jag göra mig klar för att åka till skolan, bussen går 12.45 så har 60 minuter på mig, perfekt!




Dagens frukost!



Men kolla, nu är dimman borta och solen lyser, har en känsla av att denna dag kommer bli fantastiskt bra!


/johanna


godkväll

Åkte på step passet ikväll så har nu precis kommit ut från duschen och ska lägga mig i sängen och kolla på film :) MYS! Step passet gick faktiskt helt okej idag, hängde med ganska bra, men jobbigt vare! Känns ju otroligt skönt efteråt iaf!

Imorgon börjar jag klockan halv 2. Men inte tänkte jag ta någon vidare sovmorgon för det, nejnej! Jag ska kliva upp och åka ner och sola runt 8 och sedan tänkte jag gå på en lång mysig morgon powerwalk!

Nu ska jag ta och krypa ner under mitt varma täcke!

godnatt&sovgott!



/johanna

6 september

hejsan!

Kom precis hem ifrån skolan. Dagen har gått väldigt fort måste jag säga! Ska snart äta middag och sedan ska jag ta och plugga lite, fick två läxor idag i matte och rättskunskap. Klockan 8 funderar jag på att åka på ett step pass, men jag får se om jag orkar eftersom jag är lite snuvig.

Amanda i min klass ska göra om designen på min blogg, är verkligen på tiden! :) Ska bli kul att få en liten förändring!

Nu ska jag börja plugga så jag kan åka på step passet senare om jag känner för det :)


Ha en bra kväll!


/johanna



godnatt


our lives are our greatest art


städat och fint!

Ja då var jag klar med mitt rum! Kan nog inte bli så mycket renare nu skulle jag tro! ;)

Tog en paus under dagen och åkte och hälsade på min gammelmormor som är 101,5 år!!! Hon mådde rätt bra, kände sig lite lat bara, men det är ju inte så konstigt!

I svenskan så ska vi läsa en bok som vi skulle välja själv, tror jag ska läsa sprängaren av Liza Marklund! Jag tänkte att jag skulle börja ikväll så jag inte behöver stressa igenom boken. Ska ha läst ut boken och ha skrivit en recension i slutet av Oktober.

Nu ska jag göra en varmkopp med nyponsoppa och sätta mig och läsa!

/johanna



Här kommer några bilder på resultatet av städningen:






5 september

godmorgon bloggen!

Vaknade runt 11 och klev upp och åt frukost, mamma hade varit på ica och köpt en nybakad limpa. Gud så gott det var! :)

Denna dag tänkte jag spendera i mitt rum, det ska nämligen stor städas! Jag ska organisera lite i garderoben, dammsuga, skura golvet, dammtorka och byta sängkläder!

Nu ska jag sätta fart!

/johanna



4 september

HEJSAN!

Nu har vi äntligen fått våra datorer från skolan så jag tänkte börja försöka att uppdatera lite oftare! :)

Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen! Var i skolan som vanligt och när jag slutade så åkte jag till farmor och fikade lite innan jag åkte till jobbet. Var så himla trött på jobbet, så när jag slutade så köpte jag med mig en godispåse för jag tänkte att jag skulle åka hem och lägga mig framför tvn :) Men så blev det inte! Fick höra att min klass hade kommit på att de skulle ha en klassfest, så när jag kom hem var det bara att fixa till sig lite snabbt och åka dit! Vi var hos filip i min klass i haga :)

Väl där så kollade vi på fotboll, spelade spel, badade jacuzzi och hade det allmänt trevligt! :) Kom hem runt kvart i 4 och somande bara efter några minuter!

Vaknade runt 12 idag och då klev jag upp och åt lite frukost :) Sedan gick jag ut och hjälpte till lite på gården, plockade ner studsmattan, klippte gräs och bar undan utemöbeln! Eftermiddagen har jag spenderat med maria, vi har varit vid en fabrik på norra nyhamn och fotat lite, riktigt kul! :)

Nu sitter jag i soffan med mamma, pappa och Frida och kollar på en film som går på 4an, min brors flickvän heter den! Ska ta och äta lite godis nu, mums!!!

/ johanna


Bilder från igår:


















Bilder från idag:














RSS 2.0