23 juni

idag är det bara 6 veckor kvar innan jag åker =D kommer gå riktigt snabbt så ska verkligen försöka ta vara på varendaste dag! 

mådde mkt bättre igår, så på förmiddagen låg jag och solade, sedan gjorde jag mig klar för att åka in till jobbet :) gick en sväng på stan först, köpte ett par jeans på gina. Är bara halvnöjd med dom, men det var halv priset på dom, så jag köpte dom ändå :) (lägger kanske in en liten bild på dom ikväll) gick sedan upp till jobbet till kl.4 och började jobba. gick rätt bra, fick in 9 stycken :)  åkte sedan hem och la mig i sängen och kollade på film, Step Up 2 blev det, var faktiskt rätt bra!

Idag har jag bara målat vårat nya plank och nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka in till jobbet. Tänkte kolla om jag kan börja lite tidigare så jag hinner med 21.15 bussen hem :)

Är ledig imrn, så hör av er om ni vill hitta på nått! =D

pusss

21 juni

Idag kom solen och värmen iaf =D fast vaknade upp med lite feber, huvudvärk och halsont, typiskt när det ska vara fint väder!  fick sjukanmäla mig från jobbet, kände att det inte skulle gå att sitta och prata i 5 timmar med min hals idag, så blev hemma och tog det lugnt, la mig ute i solen ett tag :) mådde lite bättre på eftermiddagen så jag hjälpte mamma ute i trädgården. Har nyss legat och kollat på en film på tvn i 2 timmar och nu har febern kommit tillbaka också. Inte så roligt och prata med kompisarna som är ute och grillar och man själv sitter hemma och är sjuk :( men sånt är livet :)

Imrn är jag uppskriven på jobbet igen, hoppas jag mår bättre så jag kan åka in och jobba, behöver pengar !=D
Har nämligen upptäckt att jag har absolut nästan inga kläder som jag vill använda, visst jag har massor av kläder, men är så less på dom, så det känns som om jag har samma kläder hela tiden! Tycker verkligen inte om den känslan, skulle vilja ha en STOR garderob med MASSOR av kläder så jag inte ens kunde bestämma mig vilken av alla tröjjor/byxor/klänningar/skor jag skulle ha på mig för alla var ju så himla fina. Och det blev ju så svårt för jag var ju nu tvungen att välja mellan flera tiotal av varje plagg, den känslan skulle jag vilja ha varje morgon! =D hehe. kommer ju aldrig hända, men man kan ju alltid hoppas att man vinner en väldigt stor summa på nån lott nångång eller liknande ;) 

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film så jag blir bättre och kan jobba imrn, får ju en liten slant då iaf ;) 

godnattt <3

20 juli

Midsommar blev bra igår :) blev inte att jag åt hos grannen, blev för sent. Viktoria kom hit till mig istället och tog med sig kött så vi grillade :) efter att ha ätit och gjort oss klar cyklade vi till evelina och var där ett tag med evelina, emma och elin. efter att ha umgåtts lite där tog vi cyklarna till svartvik och hade väldigt trevligt :) träffade mkt roligt folk ! tog sedan en cykeltur hem igen och hoppade ner i sängen. Har tyvärr inga bilder från kvällen, glömde helt bort att knäppa. usch vad dålig jag är på det!

Vaknade upp med huvudvärk, nästäppa och halsont, inge vidare. Satt bara i sängen och läste bloggar fram till klockan 20 i 2 då chefen ringde och ville att jag skulle komma in och jobba. mådde inte toppen, men varför inte ? sitter ändå på en stol och bara pratar i telefonen, inte så ansträngande :) hoppade in i duschen och kom nästan ut lika snabbt igen, lätt mitt dusch rekord på kort tid! gjorde mig klar på 25min, men åkte in till jobbet i blött hår, inge smink och myskläder. Varken började eller slutade bra, gick hem med 1bok, verkligen inte bra!  

När jag kom hem så hade vi besök av Maud. Satte mig och pratade med henne och mamma, sedan fick vi för oss att vi skulle spela kort, och det gjorde vi flera timmar, hade riktigt roligt med mkt skratt !

Nä, nu ska jag hoppa ner i sängen och slå på en film, ska se klart YES MAN! trodde inte att den skulle vara nå bra, men började kolla på den för jag hade sett alla andra filmer jag hade på datorn, och den var faktiskt kanon ! :) inte den bästa filmen jag sett, men se värd iaf! Hoppas bara att jag vaknar upp frisk & kry ! ska ju in och jobba imrn också, börjar 3. Vill inte sitta där och låta som anka och ha svårt och prata för jag bara kan andas med munnen som jag gjorde idag.

Vill att det fina vädret ska komma fram nångång också så man får känslan av sommarlov som jag inte riktigt har fått än, men nästa helg ska det tydligen komma. Värmen också ! :D  har nämligen hört att det ska bli 27grader på söndagen, JIIPPPI!!! =D  men man kan ju tyvärr inte alltid lita på dessa väder prognoser...

Men nu ska jag sova, godnattt & sovgott <3


midsommar

tänkte bara slänga in ett litet inlägg och önska alla en GLAD MIDSOMMAR! :)

nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, sedan ska jag över till grannen på middag och sen ska jag ut och hitta på nått med Viktoria :) vi vet inte riktigt vart vi ska ta vägen, så ni kan ju höra av er, 070 821 51 70 :)

pussshej

RSS 2.0