28 juli

6 dagar kvar nu!!!! hur ska jag hinna med mig ? känns som det är tusen saker jag ska göra och lika många kompisar jag vill hinna umgås med.  men det är nog bara att gilla läget.

idag har jag tagit fram alla kläder jag ska ha med mig och lagt i olika högar :)  sen lagade jag mat till familjen och efter att ha ätit så gjorde jag mig klar för skoogh skulle skjutsa viktoria till hennes match och så ville jag kolla på den så jag följde med dit, så jag och skoogh satt och kollade på den :) det var rätt kul att kolla faktiskt, synd bara att dom förlorade. men viktoria var duktig iaf :)

sedan åkte vi och köpte mat på max och åkte ner till hamnen och åt och sedan åkte vi vidare till kvissleby, åkte en liten ruda och sen for jag hem :)  

imrn ska jag och viktoria till stranden och sola :) så hoppas det är fint väder, ska vara där runt 10 har vi bestämmt så får ställa klockarn :)

nä nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på sex and the city, hinner aldrig se klart den för jag somnar hela tiden.

men godnatt&sovgott <3


27 juli

god kväll :)

idag har jag vare på stan, träffade först jonathan, vi gick runt på stan och pratade lite, sedan var det dags för att säga hejdå, usch va det är hemskt ! vi har lovat varandra att vi ska hålla kontakten medans jag är borta iaf :)
sedan gick jag runt på stan med mamma, hade tusen saker att köpa typ, men hittade bara ett par skor...


sedan gick jag upp till jobbet och jobbade sista dagen :) sedan sa jag hejdå till alla, kommer verkligen sakna alla dessa underbara människor :)  men jag ska hålla det jag lovat och skicka vykort ! :) 

efter jobbet  tog jag bussen hem till kvissle, när jag kom till mopeden så var det någon som hade varit så gullig och lagt två röda rosor på den, har ingen aning om vem de kan vara så skulle bli ännu gladare om jag fick veta vem de var :) aja, gulligt gjort iaf ! =)

for sedan hem till viktoria, douglas och oskar :)  där hade vi en väldigt trevlig kväll!

men nu ska jag slå  på sex and the city, så himla bra!

godnatt&sovgott <3


27 juli


har nu suttit och skrivit texter till alla bilder jag har satt in i ett fotoalbum som jag ska ge till min värdfamilj. det är bilder på mig och min familj och sånt :P  inte så mkt kvar nu men hinner inge mer just nu.

ska snart hoppa in i duschen och sedan åka in till stan, ska köpa lite saker som fattas till min packning, måste köpa en klänning också, för jag ska ju på bröllop dagen efter jag kommer till min familj med dom :) sen kanske jag ska säga hejdå till min underbara gamla klass kompis jonathan, han åker bort på onsdag, så måste göra det nu. hoppas jag får tag på han bara :)

ska jobba ikväll också, sista dan på jobbet! :)  vet inte rktigt vad jag ska göra sen, vill hitta på nått iaf :) måste verkligen ta vara på de få dagar som är kvar!!!

klockan springer iväg ser jag, måste hoppa in i duschen nu.

pusshej

25 juli

nu är det bara 10 dagar kvar tills jag på väg till New York!
kollade mailen när jag vaknade som vanligt och kollade om jag hade fått nått mail från min värdmamma, och ja, det hade jag!  hon hade fått mina restider från New York till dom och det ser ut som det blir en jobbig dag...

ska byta plan 2ggr innan jag är framme, först mellanlandar jag i Atlanta, Georgia, som är världens största flygplats, därifrån fortsätter jag till Minneapolis och sedan vidare till Eau Claire där min familj står och väntar på mig :D  fick ett mail för nån dag sedan där det stod bla:  Don't be surprised if we clap our hands, call-out your name, or cry (I'll probably be the one to cry).  Min värdmamma Stephanie ar så himla gullig :)

Nu ska jag fortsätta packa ner allt i mitt rum, är nästan klar :)

Ikväll kommer min mormor&morfar och min mammas systers familj hit för att säga hejdå till mig, dom bor i hudik och gävle så det är en bit dit, så dom gör det nu, blir mitt första hejdå innan jag åker! 

nä nu ropar mamma, pusss

24 juli

Nu var det längesedan jag bloggade, ibland klagar man på att man inte har nått att skriva, men rätt vad det är så har man inte tid att skriva för man gör massa andra saker. aja, nu ska jag faktiskt bli bättre.
 
bara 12 dagar kvar tills jag åker!!!! helt sjukt.  har lovat mig själv att jag ska blogga där under hela mitt år, dels för att vänner och familj ska kunna läsa om hur jag har det och vad jag gör på dagarna så jag slipper sitta och maila till alla :) sedan för att jag ska kunna gå tillbaka senare och läsa vad jag har gjort oså :)

klockan är nu 00.38 och jag sitter här med halsont, borde sova så jag blir helt frisk! blev sjuk i tisdags och låg då med 39.5 graders feber. på onsdagen mådde jag bättre på förmiddagen men det kom tillbaka senare, fick världens huvudvärk och hade ont i nacken och halsen också, så spenderade hela kvällen i sängen.

Imorse vaknade jag upp och kände mig bättre men inte helt bra, men det försvann sedan me hade fortfarande ont i halsen. fick sjukanmäla mig från jobbet, kändes inte som om min hals skulle klara av att sitta och prata i telefonen i 5 timmar. 

hade en tid på nagelkliniken för en fransk förstärkning kl. 13.30 som jag då åkte in och gjorde. hade pressentkort där satt var tvungen att utnyttja det nu innan jag åker. blev väldigt bra faktiskt, och mina naglar är STEN hårda kan jag lova ;) grymt skönt, då går dom inte av iaf :)

Imrn så ska jag packa ner alla saker i mitt rum och alla kläder i garderoben i kartonger och ställa undan, förutom det jag ska ha med mig då förståss :) så Rebecca som kommer hit sen får plats.

nä nu ska jag skriva ett mail till min "familj" i usa som jag kan skicka iväg imrn, sen ska jag sova :)  godnatt

RSS 2.0