tar en paus

tänkte bara säga att jag tar en paus från min blogg nu, har verkligen inget kul och skriva och jag orkar inte heller, skriver kanske om jag har nått spec att berätta, annars återkommer jag nog till sommaren... hare bäst, pussss

26 mars

hejsan, har inte haft tid att skriva nått på nån dag nu :)

i tisdags då vi åkte skidor i åre hade vi toppen väder iaf, klar blå himmel :D riktigt skönt.  åkte skidor från halv 10 och vid halv 2 orkade jag inte åka mer så vi satte oss på nån uteservering och solade :)  sedan blev det hemresa.




Idag har jag varit på skolan, hade prov i svenska, gick verkligen inte bra, blir nöjd om jag får g iaf :)  gick hem från skolan idag med chrisitna, men vi skildes åt vid bron för hon skulle till skottsund och jag till essvik. nu ska jag sättta mig och göra klart hk uppgifterna, känner verkligen inte för att plugga...är så grymt trött. aja, det måste göras iaf. men nu ska jag sätta fart så jag blir klar nångång.

kanske åker in till stan med chrisitna imrn, eller så kanske de blir en sväng med mammsen, får se hur de blir :) ska iaf köpa två t-shirtar på gina som jag har kollat ut,  en vit/röd randig och sen vet jag inte vilken färg den andra blir, men ska köpa två iaf om de passar :)

nu måste jag plugga

23 mars

hej, efter lunchen blev det bad för mig och lilla syster, vi badade i 3 timmar :) sedan gick vi upp till hotell rummet och vilade lite, blev sedan middag på hotell restaurangen, jätte fin och god mat :) efter att ha ätit så gick vi och badade allihopa en snabbis, nu sitter vi här på rummet och tar de lugnt och kollar på tv, blir en tidig kväll ikväll, ska upp tidigt imrn.

Imrn ska vi åka skidor hela dagen, hoppas de blir fint väder :) efter skidåkningen blir de hemresa, har varit grymt skönt att varit här 3 dagar och bara tagit de lugnt, förra veckan var jag så grymt trött, vet inte riktigt varför men jag ville bara sova hela tiden kändes det som. men nu är jag riktigt utvilad :)

nu ska jag sätta mig och kolla på tv, hare bra, pussshej :)


23 mars

hejsan :) var nån dag sedan jag skrev nu, har inte orkat, har varit så grymt trött hela helgen. igår morse åkte vi upp till åre, så jag är här nu :) riktigt skönt. igår under dagen var vi och kollade i lite affärer och sedan åkte vi till hotellet, vi bor på holiday club, det är jätte fint här. när vi kom hit så gick jag och min syster och badade riktigt skönt, sen gjorde vi oss klar och sen gick vi och åt middag. efter middagen gick vi upp till hotellrummet och kollade på tv, sen innan beck var jag och frida ner och badade igen :) sen blev de beck och sedan somnade jag på en gång.

Idag klev jag upp kl 8, gjorde mig klar sedan gick vi ner och åt frukost, riktigt gott, älskar hotellfrukostar :) nu sitter jag på hotellrummet och ska plugga lite, efter lunch ska vi åka skidor eller bada, vi får se vad de är för väder.

skriver kanske nått ikväll, hare bäst, pussshej :)<3



utsikt över backarna från rummet :)

bilder från åre

Nu kommer lite bilder från ÅRE, har inte orkat laggt in dom tidigare :)



viktoria ;)  haha
christina, josse & jag :)hemresanhampus & josse :)christina :)jonte :)oskar & viktoria :)

20 mars

hejsan, har inte hunnit lagt ut några bilderfrån ÅRE.men dom kommer nog ikväll :) nu sitter jag och har tyska, skulle ha redovisat idag, men jag hann inte att bli klar så ester fick damp ! :P aja, ska göra no provet sen och sista lektionen har vi bad på idrotten.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. är så grymt trött, får se om jag kanske går och hälsar på hos min faster. på lördag ska jag också bara ta det lugnt för på söndag morgon åker jag till ÅRE igen med familjen, kommer hem på tisdag kväll :)

aja, nu ska jag försöka göra klar min tyska, hare bra  pussshej

17 mars

hejsan   började skolan kl halv 9 idag :) klockan kvart i 11 gick jag till vårdcentralen då jag skulle ta en vaccination, tog den första sprutan av 3. den gjorde skit ont :o jag skojjar inte !  kom sedan tillbaka till skolan och då hade vi lunch sen tog jag josse och chrisitna en lite tidigare buss än dom andra i klassen in till stan för vi skulle på teatern kl.13.00. så vi var där runt kvart över 12. gick och kollade lite och jag köpte ett par mysbyxor :) gick sedan upp till teatern. där träffade vi 2 tanter eller vad man ska säga som vi har träffat förut, de var på vår skola för nån månad sedan. då blev vi indelade i små grupper och varje grupp skulle spela en liten teater. så nu skulle vi in till teatern och spela upp den på scenen inför klassen och nu fick vi klä ut oss och andvända oss av massa saker som passade in i teatern man skulle spela. var skit tråkigt tyckte jag, men det var kul att kolla på alla andra :) slutade där kl.3 och då gick jag, jonte, christina och josse till donken och sedan gick jag och jonte och satte oss på stan och pratade lite medans jag väntade på min buss :)

ikväll har jag typ inte gjort nånting, pluggade lite hk och tagit de lugnt, har varit så grymt trött ikväll. har även packat lite inför åre imrn :)

Ja imrn ska vi ju som sagt åka till ÅRE med 9:orna på skolan. samling kl.6...kul ! lär ju vara död eller nått :) vi ska åka buss dit och kommer väl fram runt 10, sedan åker vi hem kvart över 4. har hört att det inte ska bli sånt där toppen väder :( tråååkigt, skulle typ regna eller nått sånt skit. kameran kommer följa med så lägger väl ut lite bilder imrn om jag hinner. nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, har nån svenska bok som måste läsas ut, skit jobbigt. men aja, ska upp jätte jätte tidigt imrn iaf och det är ju jag inte sådär jätte bra på, men mamma får väl dra mig ur sängen eller nått (y)  men godnattt ! :)<3

16 mars

hejsan, dagen började med att jag försov mig...hann med bussen iaf (: var riktigt snabb kan ja lova !  skoldagen gick ganska fort faktiskt :) åkte sedan hem och pluggade och tog de lite lugnt.

Imrn ska vi in till stan efter lunch på nån teater grejj med klassen, sedan lär jag vill stanna kvar i stan ett tag, får se hur jag gör. men nu ska jag hoppa i säng och läsa igenom no:n, jag ska ha prov på imrn för att jag var sjuk när de andra hade provet. det handlar om kemi, och jag fattar faktiskt inte så mycket om alla dom der formlerna och grejjer, men aja, hoppas de går bra :)   godnattt <3

15 mars

hejsan, idag klev jag upp halv 10 och duschade och gjorde mig klar, åkte sedan in till stan vid 2 för att jag skulle jobba 3. hade som mål att boka in minst 9st, och det gjorde jag också ;) flöt på ganska bra idag :)

kom nyss hem så nu ska jag fixa hk uppgiften som ska in imorgon och sen ska jag plugga lite svenska. har prov på tisdag. nä nu ska jag sättta fart så jag kommer i säng nångång...

hare bäst pussshej <3

14 mars

tänkte börja med att skriva lite om gårdagen, slutade skolan kl.11.20 :) då  tog jag och christina bussen in till stan, gick runt runt där ett tag, sedan kom josse och skullle på alla affärer igen, så det var bara att hänga på :P tog 2 bussen hem. Gjorde mig iordning och åt middag, när jag var klar åkte jag till christina. sedan kom jonte, hanna, emelie, viktoria, malin och magda. Vi satt vid köksbordet och hade trevligt ett tag, sedan åkte vi till kvissle och det var de rätt tråkigt där, stog mest på ica parkeringen med massa folk och frys ihjäl typ :p sedan åkte jag chrisitna malin och magda hem till christina och efter ett tag kom mamma och hämtade mig.   tack för kvällen :)<3

idag: vaknade kvart i 9 :o klev upp och åt frukost och sedan gick jag igenom massa papper inflr H S Y året. Gjorde mig sedan klar och åkte in med min faster till stan, skulle jobba. började kl.15.00 och satt sedan där till 20.00. gick trögt idag, var inte på sånt bra humör heller, fick in 4st...tog iaf bussen hem och fick skjuts av mammas jobbarkompis från bussen, så jag slapp gå från kvissle :) när jag kom hem skickade jag in en ansökan om sommarjobb til komunen, var sista dan idag, sedan skjutsade mamma mig till jonte. var med han, marcus och jontes lilla syster felicia. kollade på bert och spelade wii (: sedan tog vi en sväng med sparken och nu kom jag nyss hem :) ska väl ta och sova snart, måste upp och plugga lite och sen ska jag jobba kl.15.00-20.00.

hare bra, pussshej <3

usa

fick nyss reda på att jag blev antagen till ett high school year av explorius :D nu ska jag bara få hem nå papper jag ska skriva på sen åker jag i augusti/september nån gång, är sååååhäääääär glad nu iaf :D:D


12 mars

hej, har vare hemma idag, är sjuk så jag har spenderat dagen under mitt täcke framför tvn :) men nu mår jag bättre :) fast inte helt bra. skulle ha vare på tbs ikväll, men de blir inge av.

Ikväll ska jag bara ta de lugnt och träna på lite engelska för imrn har vi nationellt prov...ska bli en tidig kväll också !

Imrn är det äntligen fredag :) ska väl hitta på nått kul på kvällen !

Nu ska jag hoppa i badet tänkte jag, men hare bra ! pusss :D

11 mars

fan va jobbigt...sitter och pluggar no, men de går skit, orkar verkligen inte lära mig och ingenting går in känner jag. sitter bara och lyssar på en grymt skön låt och proppar i mig en Marabou daim, fortsätt så johanna så kommer de nog gå KANON (y) nu är kl. 22.45 så jag måste verkligen sätta fart nu så jag blir klar ! men sovgottt sötnosar ! :)

tracy chapman-first try, värd att lyssna på :)

utmanad !


Jag har blivit utmanad av Maria


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
många olika sorters klossar för att bygga en massa saker som hus, bilar

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
ingenting

3. Vad såg du senast på TV?
nyheterna tror ja de var

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
22.15
rättt svar 22.12

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
musiiik

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? 
jag gick från bussen

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
marias blogg

8. Vad har du på dig?
underkläder, mysbyxor, linne tröjja

9. Drömde du något inatt?
ja, sjuk dröm, jag var med adam och oskar och så sprang vi runt och tände på hus så dom började brinne och vi tyckte de var skit kul och så lovade dom att ta på sig skiten om dom fick reda på att det var vi xd hahhaa

10. När skrattade du senast?
när jag pratade med mamma tror ja

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
tavlor

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
inget ja kommer på

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
jobbiiiig

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Beck, den svaga länken

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
massa massa kläder och en grymt snygg lägenhet

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
de dom inte vet ska dom inte veta ;)

17. George Bush?
han är en gammal man som inte bor i svergie

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
flicka-Kaylee  pojke-vet ja inte

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
skulle gärna flytta från sverige

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
hahaha, gud....

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Christina & dom som vill

11 mars


hej, idag har det vare en sms dag, alltid lika trevligt att smsa med denna snygging ! :) visst, jag smsar ganska mycket alla dagar, men har inget mer att skriva om dagen.

Eller jo, kan säga välkommen tillbaka till mina jeans som har haft en paus i min garderob några månader för det blev nå fläckar på dom. Men nu har det ju blivit modernt med lite slitna och håliga jeans, så smarta emelie kom ju med ett kanon tips till mig som jag inte hade tänkt på, om man ska göra snygga hål i byxorna ska man använda sig av en fil ! jag har alltid försökt med en sax eller kniv och misslyckats... men så nu jag kom på värsta smarta idéen.  jag kan ju göra hål i mina byxor där fläckarna är ! så jag gjorde ett försök och jag blev faktiskt rätt nöjd :D gillade dom rätt mycket förut och nu kan jag använda dom igen, KANON ! tack så jätte mkt emelie!
 det här blev då resultatet (: fast alla hål syns inte så bra...

men nu ska jag försöka koncentrera mig på no:n, ska nämligen ha prov imrn, hoppas jag hinner lära mig nått. har inte pluggat så mkt än. aja, det går nog bra (:  ska lägga mig tidigt ikväll, bra att sova på det tills nästa dag, då sitter det ! ;)

men hare bra, pussshej <3


10 mars

sitter och pluggar no nu och ska väl försöka komma i säng tidigt ikväll, känner mig väldigt trött.
intervjun gick tydligen bra iaf (: hon skulle rekomendera mig :D hoppas jag kommer med, vet om typ 1 vecka ! blir nog explorius jag åker med iaf, om jag kommer med såklart då.

aja, ska plugga lite till sen ska jag hoppa ner i sägen (:  lääängtar !  blir en tidig morgon imrn, börjar skolan kl. 8.10...

men sovgott pusspuss <3

10 mars

hejsan, var i skolan idag som vanligt. var en lugn dag och den har gått ovanligt fort tycker jag faktiskt (: gick hem  vid halv 2, fick sällskap av johan, elfa och john som skulle hem till johan =) nu sitter jag i soffan och kollar på MTV med en varm kopp choklad. Ska plugga lite no snart, sen ska jag bli intervjuad av explorius över telefon kl.5,  hoppas de går bra ! :)

ikväll ska jag bara plugga, plugga & plugga, kul !    

hare bra, pusss

9 mars

sitter på skolan och har tyska nu, lämnade nyss in mitt arbete, skönt att det är klart ! (: nu ska jag bara skriva en ordlista till redovisningen. idag slutar jag 15.20 och då ska jag ta en promenad hem tror jag, får se om jag orkar, annars tar jag bussen.
Kl 5 ska dom ringa från EF och intervjua mig och imorgon ringer dom från Explorius. I fredags vare STS som intervjuade mig. Har ansökt hos 4st tror jag så det är ganska mkt papper och grejjer som ska fyllas i. Får se vilka jag kommer med, och om jag överhuvudtaget kommer med nån :P om jag kommer med fler än en så måste jag välja en, de blir svårt, för alla är ju bra på olika sätt (:

ikväll måste jag plugga till no provet på torsdag, nä nu ska jag göra klart min tyska, skriver nog kanske lite mer ikvälll. pusss

8 mars

vaknade idag med lite feber och huvudverk. kände mig absolut inte pigg ! klev upp och åt frukost och sedan fin slipade jag lite på tyskan som jag gjorde klart igår kväll. skönt att det är klart nu !  fick ringa och sjukanmäla mig till jobbet också, så nu kommer jag inte jobba förns på lördag.lugnt re Har bara tagit det sten av dagen och sen kommer mormor och morfar förbi och ska äta middag med oss. dom skulle ha kommit igår, men morfar hade varit sjuk.
 
ikväll blir det bara att ta det tills lugnt framför tvn så jag är frisk imrn när skolan börjar igen (: jobbit ! kommer nog bli skit mycket den här veckan känns det som...aja, nu ska gå ner och se om jag ska hjälpa mamma med nått.  pussshej

6 mars

hejsan.  idag klev jag upp klockan halv 10, åt frukost och gjorde mig klar, sen gick jag ner till kvissle och tog 12.25 bussen till klockarberget där min intervju skulle vara, gick förbi och åt lunch hos farmor först också (:  var på intervjun kl.13.00. Det gick faktiskt rätt bra, även fast den var på engelska så kunde jag förstå henne och svara på frågorna (: så nu är det bara några papper som ska skickas in, sen dröjer det 1-2 veckor så vet jag om jag får åka, hoppas ! =D

Efter att ha kommit hem igen så gjorde jag inte så mkt, har bara tagit det lugnt, ikväll har jag bara suttit med mamma i soffan och kollat på så ska det låta och let´s dance, ätit godis och sovit till och från. riktigt skönt faktiskt även fast att jag hade tänkt att hitta på något ikväll.

Imorgon kommer mormor&morfar och hälsar på, var ett tag sedan jag träffade dom faktiskt. ska plugga lite no också har prov till veckan...och sen ska jag även försöka hinna med att fixa till min tyska uppsats. har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra på kvällen, hör av er om ni vill hitta på något ! :D

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på oth (:  godnattt snyggingar !!<3

5 mars

hejsan :D ett tag sedan jag skrev nu, har vare uppe i björnrike från fredag till tisdag kväll. Åkte skidor 2 dagar sen vet ja faktiskt inte vart dom andra dagarna tog vägen, gjorde inte så mycket mer, eller jo, tänkte att jag skulle vara lite hurtig så jag lånade mammas längdåknings grejjer och tog en tur i skoterspåret en dag. fyfan va jobbigt det var ! :o såg ju så lätt ut när dom på vasaloppet åkte :P men det där var absolut inget för mig ! bestämde mig för att aldrig åka mer. nästa dag så stog jag på dom där jäkla skidorna igen, men då drog min hund mig så det blev en helt annan sak, var ju nästan lite kul :P haha.

Resten av veckan har jag inte gjort så mycket.  Idag var jag med josefine på stan, shoppade lite saker och tog till sist en fika på barista (: allt jag hittade idag kostade verkligen inte mycket, skönt när man får mycket för pengarna (:   beställde även en klipp tid tills imorgon, men tror jag måste avboka den för jag hinner nog inte riktigt med mig, men får se hur det blir. sen gick jag upp till jobbet vid 4. gick verkligen inge bra idag, fick bara in 4 bok.  Åkte sedan hem och nu har jag bara gått igenom lite papper för jag ska nämligen på intervju imorgon angående utbytesåret så dom sedan kan ta ett beslut om jag får åka eller inte. intervjun kommer nämligen vara på engelska och jag tror dom kommer tycka jag är för dålig på engelska för att åka, men jag hoppas verkligen det går bra och att jag blir godkänd (: är lite pirrig !

Nu ska jag ta och hoppa i sängen, men först kommer lite bilder på de köpte idag, och även på 2 saker som köptes tidigare i veckan (:  godnattt ! <3






Skor från Din Sko, 299kr
Mascara från H&M, 149kr
Kofta från Lindex, 149kr ( har aldrig tyckt om kläder från lindex, men när jag gick förbi fönstret så hände det en svart kofta där, har sökt en vanlig svart kofta skit länge, men har aldrig hittat nån bra. gick in och provade, och den var helt okej. kollade på prislappen, var tydligen rea, kostade bara 149kr! vilken tur man har (: )
Jeans
från Gina Tricot, 299kr





Peak tröja från skidshoppen i Björnrike, 600 nånting. ( var rea :) )






Väska från åhlens, 349kr





RSS 2.0