resultat


ett nytt försök med ny färg


sådärja, då var det klart, och fint blev det! eller vad tycker ni ? :)





Äntligen var den klar! Ska bara fixa nått att sätta på väggen. Får se vad jag hittar på! Någon som har några förslag? :)

Nu ska jag ta och försöka sova, imorgon ska man till skolan igen. Lovet har gått alldeles för fort!

godnatt & sovgott!


/johanna

ommålning


hejsan!

Idag har jag påbörjat ett litet projekt här hemma! Jag håller nämligen på att måla om våran lilla toalett som såg bedrövlig ut! Förstår inte riktigt vart ideén kom ifrån och vad man tänkte när man målade den i de där färgerna, för det ser HEMSKT ut! Mamma har inte heller något svar på den frågan! HAHA

Efter att ha börjat måla med en beige färg så insåg jag och mamma att den kommer bli för mörk och den har en liten rosa nyans vilket vi inte riktigt var nöjd med. Om ungefär en timme sätter vi oss i bilen och kör till stan för att köpa en ny färg :) Får se om vi hinner köpa några andra detaljer såsom ny toalettpappershållare, sopkorg, toaborste, spegel m.m. Ska bli skönt när den är klar, för den kommer nämligen bli "min" toalett :)



Innan, har dock tagit bort allt som var där inne.


Maskerat och klart för att måla


jag målar


Bilder på resultatet kommer när det är klart, förhoppningsvis ikväll!

Ha en bra dag!


/johanna

dagens händelser

Börjar med att säga grattis till min kära morfar som fyller år idag! Hoppas du har haft en bra dag! :)

Har nu precis kommer hem från stan. Träffade Estelle och Sam som är den andra utbytesstudenten, fast Sam hade jag träffat förut :) De är väldigt trevliga båda två! Vi började med att gå på barista och äta lunch, blev kvar där ett bra tag och pratade lite oså. Efter det visade jag dem biblioteket och jag hjälpte dem att låna en CD bok som de kan använda sig av för att lära sig svenska och sedan uträttade vi några ärenden på stan :)

När de åkte hem gick jag till trafikskolan och pluggade lite teori, har en lång väg kvar märkte jag, så det är bara att sätta fart eftersom att jag har teoriprovet och uppkörning den 10 januari! Runt 17:00 mötte jag upp Viktoria och vi gick till Dragon House och åt mat, riktigt gott!

Nu sitter jag här hemma framför datorn men tror jag ska förflytta mig till soffan snart och kolla på lite tv, mysigt en sådan regning kväll!

Imorgon ska dagen spenderas med mami, vi får se vad vi hittar på!


/johanna


dagens outfit


3 november

Planerna för dagen har ändrats! Tar nu en promenad ner till kvissle för att sedan hoppa på bussen till stan. Väl där ska jag möta upp en tjej från australien som ska vara utbytesstudent här i 3 månader och jag ska vara hennes representant! :) Ska blir riktigt kul! Vet inte om vi kanske går och fikar och tar en tur på stan!

ha en bra dag allihopa!


/johanna






2 november


Tänkte börja med att berätta lite om min gårdag som var toppen! Det började med att jag klev upp och gjorde mig klar och sedan satte jag mig på bussen mot stan för att gå på riskettan utbildningen på körskolan. Den började 13:00 och slutade 16:00, tiden gick faktiskt rätt så snabbt :) Efter det så gick jag upp till lägenheten där Ronja befann sig. Begav mig sedan ut på stan för att inhandla det sista till halloween outfiten, jag klädde ut mig till en djävul. När jag kom tillbaka var även Frida och Evelina där, vi åt pizza som de hade hämtat från biteline och sedan gjorde vi oss klara!

Klockan 20:00 började folket rulla in och det blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga! Alla var utklädda och vi hade allmänt kul :)

Imorse när jag kom hem stod en dusch på schemat! Var alldeles svart överallt eftersom att jag hade sprayat mitt hår svart. Fick shampoonera håret 3 gånger innan det var borta! Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt.

Imorgon blire lite plugg och runt 17:00 ska jag möta Viktoria i stan. Vi ska gå och äta chinamat och sedan vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Kanske blire en myskväll framför en film? Vi får se vart kvällen leder som sagt!  

Nu ska jag krypa ner under täcket och slå på en film!

sovgott


/johanna















RSS 2.0