god natt

Klockan gick fort ikväll, fick några saker gjorda iaf :) Är inte ett dugg trött så har suttit och kollat runt lite på internet men nu ska jag faktikst ta och släcka lampan och försöka sova!

godnatt & sovgott!


direkt från sängen! :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Godmorgon säger jag! Sitter på jobbet och är hyfsat förkyld! Tokförkyld!! Vad vill du ha för glasögon? Jag är också på jakt efter nya men det är alltid lika svårt. Hade så bra där borta i Amerika:) Stor kram på dig!

2010-02-10 @ 08:16:24
Postat av: anita swensson

Vad roligt, att ni också fått lite snö. Vi har tröttnat nu. Skolorna här stängs för att taken ramlar in. Fuskbyggen med andra ord. Ha det bra.

Mormor

2010-02-10 @ 18:00:37
Postat av: Johanna

sv till anna: Gud vad tråkigt att du har blivit förskyld! Du får krya på dig! :) Jag hittade ett par glasögon som var tjocka på sidorna och sedan var det bågar runt glasen fast inte på undersidorna :) Jo det är super svårt att hitta glasögon, men jag fastnade faktiskt för dom där, så måste ha haft tur att det gick så snabbt! :P Ha det så bra där borta i Sverige! Mångra kramar på dig!

2010-02-11 @ 04:08:03
Postat av: Johanna

sv till anita: Ja jag önskade att vi hade lite mer snö här än vad vi har faktiskt!:P Typiskt att det ska komma så mycket snö just det året jag inte är hemma! Men det är ju inte så roligt om takena ramlar in förstås! Ha det så bra! Kramar från Johanna

2010-02-11 @ 04:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0